Skocz do zawartości
kubacz

Deep Throat w wykonaniu rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

Wiele kobiet tak ma.Dla nich ich facet, to ma być facet a nie... Ale kobieta zmienną jest. Ciesz się tym co masz.

A nie .... przepraszam kto ?Rozwiń to zdanie bo te kropki bez wyjaśniena kogo masz na myśli bardzo irytują .... bardzo
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też czekam na rozwinięcie zdania kolego gentleman.. nick zobowiazuje. :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie każdy rogacz i nie każda Hotka by się na takie upokorzenie Rogacza zgodzili, ale też nie każdy rogacz jest ultimate:) Mi do buzi się żaden Byk nie spuścił jeszcze, ale nie dlatego, żeby mi to przeszkadzało, bo akurat uważam, że jako uległy rogacz jestem po to by służyć Hotce i Bykowi w każdy wybrany przez nich sposób. Na razie nie doszło do tego, bo wcale nie ma wielu Byków, którzy by chcieli tak się zabawić z Rogaczem, zwykle wolą spuszczać swoje soki w Hotce lub na Hotkę, a po drugie akurat spuszczania mi się do buzi moja Hotka sobie nie życzy. Natomiast często liże pupę i jajka Byka, jak ten kończy i dochodzi w Żonce.  

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nie .... przepraszam kto ?Rozwiń to zdanie bo te kropki bez wyjaśniena kogo masz na myśli bardzo irytują .... bardzo

"Dla nich ich facet, to ma być facet a nie..."

Można spotkać się z opinią kobiet, że ona wybaczyłaby mężowi zdradę z kobietą, ale z facetem już nie.

Dlaczego?

To już pytanie do kobiet, jak postrzegają takiego faceta.

Są kobiety które lubią oglądać filmy z facetami bi/gay, ale czy chciałby zobaczyć swojego faceta w takiej sytuacji? Nie wiem.

Nie miałem okazji jeszcze omawiać takiego tematu z hotką.

Raz spotkałem się z takim zapytaniem od pary, ale nie zgłębiałem tematu i załatwiłem im chłopaka który spełniałby ich zachcianki.

Poza żartami, nie wpadł mi do głowy pomysł na takie poniżenie rogacza.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można spotkać się z opinią kobiet, że ona wybaczyłaby mężowi zdradę z kobietą, ale z facetem już nie.

Dlaczego?

To już pytanie do kobiet, jak postrzegają takiego faceta.

Są kobiety które lubią oglądać filmy z facetami bi/gay, ale czy chciałby zobaczyć swojego faceta w takiej sytuacji? Nie wiem.

Nie miałem okazji jeszcze omawiać takiego tematu z hotką.

Raz spotkałem się z takim zapytaniem od pary, ale nie zgłębiałem tematu i załatwiłem im chłopaka który spełniałby ich zachcianki.

Poza żartami, nie wpadł mi do głowy pomysł na takie poniżenie rogacza.

Można spotkać się z opinią, z kolegą z pracy, z koleżanką ze studiów itp itd.

Dyplomatycznie odpowiedziałeś nie odpowiadając na istotę pytania mojego.

Nieładnie !

Najpierw walisz z sugestiami, a potem migasz się w temacie

Następnym razem proszę ważyć słowa :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla nich ich facet, to ma być facet a nie...

Jak wcześniej napisałam - ja bym nie miała nic przeciwko temu, by mój facet innemu obciągnął. Tyle, że dla niego to nie do przyjęcia.

Natomiast z kochankiem miałam taką akcję i nic nie stracił ze swojej męskości.

Problemem byłoby dla mnie, gdyby mężczyzna wolał innego faceta niż mnie.

A nie kto/co - ja też zapytowuję? 

Biseksualista, czy gej to nie mężczyzna? 

Oj, poszedłeś po bandzie...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wcześniej napisałam - ja bym nie miała nic przeciwko temu, by mój facet innemu obciągnął. Tyle, że dla niego to nie do przyjęcia.

Natomiast z kochankiem miałam taką akcję i nic nie stracił ze swojej męskości.

Problemem byłoby dla mnie, gdyby mężczyzna wolał innego faceta niż mnie.

A nie kto/co - ja też zapytowuję? 

Biseksualista, czy gej to nie mężczyzna? 

Oj, poszedłeś po bandzie...

Tak Zou - dokładnie !

Pytanie nadal aktualne bo dla mnie to niedomówienie, te kropeczki,  jest nacechowane negatywnie - tak przynajmniej to odbieram. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie nadal aktualne bo dla mnie to niedomówienie, te kropeczki, jest nacechowane negatywnie - tak przynajmniej to odbieram.

Gentleman chyba zapomniał się na jakim forum pisze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gentleman chyba zapomniał się na jakim forum pisze.

Odnoszę się do ogółu.

Trochę czasu musi minąć aby ogarnąć niektóre aspekty tego forum...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odnoszę się do ogółu.

Trochę czasu musi minąć aby ogarnąć niektóre aspekty tego forum...

Teraz to już nic nie rozumiem... Jakiego ogółu? O czym Ty mówisz???

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...