Skocz do zawartości
kubacz

Deep Throat w wykonaniu rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

Nie miałabym nic przeciwko temu, ale mój Rogacz za nic by na to nie poszedł.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego od razu deep throat? Zwykła laska i tak jest wystarczająco upokarzająca dla rogacza.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niekoniecznie. Jeśli Rogacz jest bi to nie ma w tym nic upokarzającego. Po prostu robi to, co lubi i akceptuje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niekoniecznie. Jeśli Rogacz jest bi to nie ma w tym nic upokarzającego. Po prostu robi to, co lubi i akceptuje.

Jeeetam, jak lubi obciągać i jest uległy to i głębokie gardło go podkręci ;)

A jak nie jest bi to i trzymanie interesu byka będzie poniżające.

Nie wiem, ja osobiście w tym nie widzę nic specjalnie upokarzającego w stosunku do zwykłej laski. Creampie jest wg mnie troszkę bardziej poniżające, ale co kraj to obyczaj. Każdy pewnie ma swoje zdanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

<br />Jeeetam, jak lubi obciągać i jest uległy to i głębokie gardło go podkręci <br />A jak nie jest bi to i trzymanie interesu byka będzie poniżające.<br />

No właśnie o tym mówię. :P

A dla każdego coś innego będzie upokorzeniem. ;)

I nie każdy upokorzenia pragnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie o tym mówię. :P

A dla każdego coś innego będzie upokorzeniem. ;)

I nie każdy upokorzenia pragnie.

ok, wygrałaś. Pierwszą nagrodą są wczasy z ciepłą wodą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A my o coś graliśmy, czy dzieliliśmy się opiniami?

No ale ok. To gdzie te wczasy? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

DayD, ale to nie Tobie ma się kochanek spuścić! :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No jak ma być to Ultimate, niech będzie ultimate.

To na co można dla nas było przystać, tak aby podniecało to na koniec żona obciąga a ja zajmuję się tyłeczkami byczków lub byczka.

Gdy ma dojść liżę mu jajka.

Dla nas uległych. Najlepiej gdybym mu lizał dupcię albo jaja a on spoliczkował moją żonę, że słabo obciąga.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie miałem okazji aby rogacz o to prosił. Ale też nie przyszło mi do głowy żeby to sprawdzić.

Podejrzewam że nie byłoby problemu.

Widzę że wśród rogaczy jest duża otwartoś na penisa kochanków.

Ankieta pokazałaby jak jest ona duża.

Miałem pytanie od innej pary, czy idę "tak daleko".

Nie zagłębiałem się w temat, byłem zajęty.

Załatwiłem im chłopaka który im podpasował.

Z tego co potem mówił, rogacz był z takich co lubił nasienie w ustach i tyłku.

Przy okazji dowiedziałęm się ciekawostki- dla "pełnego finału" ucinali zbiorniczek w prezerwatywie. Prezerwatywa stanowiła jakieś tam zabezpieczenie, ale nie zatrzymywała nasienia.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...