Skocz do zawartości
kubacz

Deep Throat w wykonaniu rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie to forma podziękowania Bullowi, oraz wyraz szacunku dla Niego i Jego Spermy, skoro moja jest niegodna tego zaszczytu, to Jego jest największa nagrodą, moge poczuć prawdziwego Samca i czuć Jego orgazm i smak goracej nagrody.

Zawsze lubiłem tak zaspokajac facetów, a głebokie gardło to forma wyjątkowego upokorzenia i pokazania mi mojego miejsca.

Pierwsze głębokie gardło zrobiło mi dwóch kolegów w 7. klasie podstawówki, oni mieli po 18-19 lat, a to samo w wykonaniu Ogiera potrafi wynagrozić mi calkowity zakaz seksu.

Pewnie niektórzy powiedzą, że jestem zboczony, fakt - jestem i dobrze mi z tym ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja fantazjuje o takim zaszczycie. Tylko nie na kolanach a raczej leżąc na plecach na łóżku (z twarzą pod tyłeczkiem mojej Pani) aby master miał jeden otworek więcej. Fantazjować można...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem przed tym opory, bo nie ciągnie mnie do facetów, ale pewnego razu jak pewna hotka zaczęła się przymilać i prosić to się zgodziłem. No i muszę przyznać, ze było całkiem fajnie, mimo ze nie było to nic specjalnego, to jednak było to bardzo podniecające :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj to musi być bardzo podniecajace i mam nadzieje ze kiedyś namowie na to Mojego Rogacza ..

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie bardzo podnieca fantazja, kiedy leżał bym z hotką na łóżku, na boku twarzą do niej. Całował bym ją i pieścił jej piersi, czule i z namiętnością. Rogacz leżał by między nami, ale troszkę niżej, głowę oczywiście miał by na wysokości mojego kutasa. Hotka by wprowadzła kutasa rogaczowi do ust, biodrami popychała by jego główę na mojego kutasa. Cały czas czule byśmy się pieścili.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście bardzo kręci mnie wizja finału igraszek w ten sposób. Wyobrażam sobie scenę, że bawię się z Hotką, gdy czuję że za chwilę skończę mówię: "daj tutaj swojego rogacza, nakarmimy go". Rogacz klęka przede mną, a ja wkładam mu kutasa do pyska. Hotka dociska głowe rogacza mówiąc "masz go wziąć po sama jaja". Wtedy zlewam się głęboko do gardła rogaczowi.Pytanie do rogaczy, praktykujecie deep throat w spotkaniach z bullami? Czy mieliście okazję być zdominowani w ten sposób przez bulla i Hotkę? Jak wielu z Was fantazjuje aby być w ten sposób wykorzystanym?

Odpowiadam za mnie i za moją drugą połówkę: 3xNIE. Nie i jeszcze raz nie!

Mysle,ze bez wzgledu na to czy rogacz jest bi czy nie to lykanie spermy ogierowi jest dla rogacza nagrodą!

Nie każdy rogacz pragnie upokorzenia i nie każda hotka chce widzieć upokorzenia czy upokarzać rogacza (my nie). W naszym wypadku to nie nagroda i nie wchodzi w grę. Po prostu nikogo nie rajcuje.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez chetnie pozwolę się Zlac bullowi w moje usta z DT..ale w sumie tez jestem bi..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja ukochana żonka, po obejrzeniu fotek na tym forum, z kategorii cuckold, powiedziała, że wszystko tylko nie penis w moich ustach, tego nie zaakceptuje nigdy... muszę być męski do końca:)

ale powiedziałem jej, że wszystko co chce i wszystko jak chce, więc jakoś przeżyje:)

pozdrawiam wszystkich

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja ukochana żonka, po obejrzeniu fotek na tym forum, z kategorii cuckold, powiedziała, że wszystko tylko nie penis w moich ustach, tego nie zaakceptuje nigdy... muszę być męski do końca:)

ale powiedziałem jej, że wszystko co chce i wszystko jak chce, więc jakoś przeżyje:)

pozdrawiam wszystkich

Wiele kobiet tak ma.

Dla nich ich facet, to ma być facet a nie...

Ale kobieta zmienną jest.

Ciesz się tym co masz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie miałabym nic przeciwko temu, ale mój Rogacz za nic by na to nie poszedł.

A ja bardzo chętnie zrobilbym to dla Pani Zouzy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...