Skocz do zawartości
Krzytko

Prezerwatywa dla rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawia mnie następujące zagadnienie: zakładając, że kochanek jest przebadany i zaufany, żona i rogacz tak samo, dodatkowo żona bierze tabletki, to czy wam również wydaje się bardzo podniecająca myśl o tym, że kochanek jako jedyny ma dostęp do żony bez prezerwatywy, a rogacz za każdym razem musi się z nią pieprzyć w prezerwatywie?Co o tym myślicie? :)

Dla mnie układ idealny!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie na spotkaniach używamy prezerwatyw.

Ale jakbyśmy mieli zaufanego i w 100% pewnego kochanka, to kto wie.

Bardzo podniecająca jest taka sytuacja.

Kochanek posuwa moją żonie bez gumki, po czym kończy w niej a ja mogę się z nią kochać zaraz po nim, tylko że w prezerwatywie.

Doznana moje były by mocno ograniczone. Mokra, śliska i rozciągnięta cipka po robocie byka,sperma wypływająca przy każdym ruchu i ponaglania małżonki abym czym prędzej kończył pod niecały by mnie bardzo.

Kto wie, pewnie kiedyś wypróbujemy taki scenariusz.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek BULL

uważam ze to bardzo dobra praktyka.....jestem za

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kręcące, ale ja bym wolał po równo, i ja i kochanek możemy kończyć w hotce :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek cuckoldopole

ogólnie nie lubie gumek,ale jeżeli żonka zgodzila by się na taki ukladzik to jestem w stanie odpuścić swój bezpośredni udział  na jakiś czas, bardzo ciekawe i podniecające

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Adam

Dla mnie bardziej upokarzające jest, kiedy mogę wejść dopiero po tym jak kochanek wybzyka się na maxa i nie ma na razie ochoty na tak śliską od spermy cipkę żony. A od prezerwatywy, wolę kiedy zona każe mi wyjąć przed orgazmem i dokończyć sobie ręką.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wifescrew

Jak już ktoś uznał wcześniej i z tym się zgodzę ( ale to moje zdanie ) rogacz a gumie a kochanek bez ociera się o ultimate choć z drugiej strony przy UC się zatrzymująć to i tam prezerwatywa może być dodatkowym rodzynkiem kiedy po skończeniu żona zawartością jej upokarza rogacza. Jednak wracając do tematu. Jakoś w klasycznym układzie cuckoldowym jeśli chodzi o same bożdce nie ma to dla mnie znaczenia ale jeśli chodzi i bezpieczeńswto to już wolę pozostać przy prezerwatywie bo pewność pewnością ale zdarza się wiele wyjątków od reguły i zawsze jest jakieś małe prawdopodobieńswto że coś pójdzie nie tak

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek cuckoldopole

myśle że jeżeli ogierek musiał by w gumce z racji żonki to na koniec rogacz powiien dostać zawartość do wyciśnięcia podczas gdy oni leżą zmęczeni po stosunku

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo czesta fantazja pojawiajaca sie na zachodnich forach czy czatach.

Sam mialem taka sytuacje co prawda na necie.

Rozmawialem z gosciem na skype glosowo jako rogacz ...barwnie opowiadal ze ma caly harem mezatek oczywiscie za wiedza meza.

I wlasnie uznawal zasady i tez w stosunku do swojej zony , z z innym moga, ale tylko w gumce. Facet umial trzymac klimat ....zona zaczela sie pytac z kim tak gadam .... i w sumie skonczylo sie ze wieczorem umowila sie z nim na rozmowe (facet nie uzywal kamerek)

Po prawie godzinnej z nim rozmowie ...zona mnie zawolala i mowi wlaz pod biurko i zajmij sie moja cipa .....byla juz bez majtek ,,,a w cipie istny kisiel ..... ona do mnie na co czekasz liz on tak chce ...bo chce uslyszec jak dochodze ...doszla chyba 5 razy pod rzad ...i kazala mi przerwac .... pozegnala sie z facetem ... a do mnie ze mi stoi i czy mam gumki ....bo inaczej mi nie da caly tydzien bylo w gumkach, az sie skonczyl caly zapas ....... a jak sie skonczyly to mi nie dala ..... rozmowa znim byla jeszcze pare razy i ze mna rozmawial i z zona wypytujac sie czy sie stosujemy do zalecen .... w sumie ta znajomosc szybko sie zaczela i tez nagle szybko skonczyla ..... ale miala swoj urok .....

A tak na marginesie poraza mnie tu jedno: wiekszosc postow w polowie usprawiedliwia dlaczego kochanek moze bez gumki lub krtykuje taka sytuacje .... Calkiem rozumiem bezpieczeństwo .....ale to nie temat topicu ..... wychodzi jakby wiekszosc chciala pokazac jaka jest "poprawna" i temat wyglada jak sie to mowi "w dupe jeża".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to nie w "dupę jeża". ;)

Niech sperma leje się strumieniami - może będzie fart i nie będzie hiva, kiły i mogiły. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...