Skocz do zawartości
Krzytko

Prezerwatywa dla rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

mysle ze to fajna fantazja aby kochanek zrobil to z hotka bez gumki, ale jak wyzej, w zyciu nietakie latwe do zrealizowania,

chyba ze znamy trzeciego bardzo dlugoo i jestesmy mu w stanie zaufac na tyle ze nie pojdzie gdzies indziej

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek VanDaren

Późno wpadłem na ten post,ale cieszę się, że go zapodałeś, bo ja jestem tym po drugiej stronie lustra czyli frajde sprawiłoby mi, gdyby kochanek żony rzeczywiście czuł przyjemność z władztwa nad nami. Bardzo chętnie poszedłbym dalej.Gdyby to był "stary" przyjaciel domu, dosyć systematyczny w odwiedzaniu mojej żony, przyjemnie by było usłyszeć od żony czy też od niego, zakaz mojego wchodzenia w jej cipkę w ogóle do odwołania, a moją rolą pozostałoby tylko przygotować łóżko i żonę, zaś swoje potrzeby za ich zgodą załatwiać ręcznie.No...ale ja należę do mniejszości ultimate.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No...ale ja należę do mniejszości ultimate.

Czuję jakiś negatywny wydźwięk tego stwierdzenia.

To prawda, że ultimate to mniejszość. Więc czuj się wyjątkowy, czuj się unikatem :)

Wiesz, ja sądzę, że Rogacze to ogólnie mniejszość w narodzie.

Tak sądzę .... ale ciekawe co na to mówią sądaże CBOS :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sądzę .... ale ciekawe co na to mówią sądaże CBOS :D

Trzeba być zdesperowanym, żeby siebie samego cytować. Ale ja jestem ZDESPEROWANA!

Oczywiście: "sondaże" :facepalm:

Przepraszam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek arturb

Już od dawna chcemy z żoną zrealizować taką fantazję. Żona ma kochanka który jako jedyny ma dostęp do jej cipki z finałem w niej. Mąż może jedynie tylko dotykać pieścic i depilować przed spotkaniem z kochankiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie taka sytuacja nie tyle że wogóle nie podnieca, to wydaje się nieco dziwna.

Być może dlatego, że nie rozumiem i nie kręcą mnie klimaty ultimate.

Jak dla mnie to własnie Zouza utrafiła w setno :dobre:

Relacja Rogacza z Hotką jest podstawowa, oparta na miłości, namiętności, a przede wszystkim zaufaniu i przyjaźni. To bardzo głęboka relacja. Tylko ktoś kto bezgranicznie kocha i bezgranicznie ufa zgodzi się na oddanie żony innemu (tak przynajmniej ja to odbieram)

Nie wyobrażam sobie żebym miał się z moją żoną kochać w prezerwatywie. Dla mnie to znacznie zubożona wersja seksu. Nie czuję Jej tak dokładnie... Oboje uwielbiamy seks bez gumeczki i na pewno nie zgodziłbym się na takie restrykcje (myśle że Ona też by tego nie chciała)

Jeśli chodzi o kochanka to jego relacja z hotką oparta jest głównie na fascynacji, pożądaniu, chwilowym szaleństwie. Ale nawet w tym wirze emocji trzeba pamiętać o ryzyku. Tak jak poruszaliśmy temat wielokrotnie - gumka to poprostu bepieczeństwo.

Może okażę się tu hipokrytą bo nasz "przyjaciel domu" kochał się z moją żoną kilkukrotnie bez gumeczki, ale to był nasz swiadomy wybór. Znamy go od 15lat, znamy wszystkie kobiety, które przewinęły się przez jego życie... Nie piszę że to bezpieczne - ale nas wszystkich w trójkę podnieca :evil:  Ale któś obcy - nie ma opcji.

Dlatego mimo że propozycja zaskakująca - mi się nie podoba :-P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie następujące zagadnienie: zakładając, że kochanek jest przebadany i zaufany, żona i rogacz tak samo, dodatkowo żona bierze tabletki, to czy wam również wydaje się bardzo podniecająca myśl o tym, że kochanek jako jedyny ma dostęp do żony bez prezerwatywy, a rogacz za każdym razem musi się z nią pieprzyć w prezerwatywie?Co o tym myślicie? :)

Na mnie to nie działa. A praktyka jest dokładnie odwrotna...

W życiu codziennym to jest po prostu jakieś nie teges.

:) zgadzam się, a sfirmułowanie bardzo mi się podoba ;)

Pomysł dość ciekawy. Przez chwilę nawet wyobrażałem sobie "jak by to było" (teoretycznie, pw jestem rogaczem teoretykiem). Uzmysłowiłem sobie wówczas, że prezerwatywa kojarzy mi się troszkę inaczej. "Udział prezerwatywy", zawsze kojarzy mi się z zakładaniem jej przez partnerkę i pewną celebracja samego zakładania. Pomijam towarzaszące temu dodatkowe doznania, ale momentem, kiedy to partnerka zakłada przezerwatywę na męskiego członka. Jest rodzajem misterium, znakiem "czekam na ciebie", "chcę więcej", "możesz wejść tam, gdzie na razie gościły twoje paluszki i języczek". Jest to zatem jakby podniesienie do wyższej rangi, "akt dopuszczenia" przejście do kolejnego etapu łóżkowych igraszek. W tym kontekście, - jako rogacza - podniecałoby mnie właśnie, kiedy moja żona zakładałaby prezerwatywę Kochankowi, na znak, że może "w nią wejść", ja zaś - choć bez prezerwatywy musiałbym się zadowolić czymś innym.

Ciekawie napisane...

Ależ ja nie mam nic przeciwko gumkom, ba są sytuacje że obejść sie bez nich nie da. Ja tylko nie widze powodów dla których ja miał bym ich używać a ktoś nie.

mój punkt widzenia podobnyDobrze gadasz, Raist
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek acid_13t

Bardzo podniecające. Jak żona przed wyjściem mówi że nie może się doczekać jego spermy w cipce, że chce się napić jego mleczka, Ciekawiej gdy seks w obie dziurki tylko z kochankiem. A szczególnie fajne w pupę gdy kochanek ma grubszego niż ja. Mi po powrocie od kochanka żona opowiada co robili pieszcząc mnie a chwilę przed orgazmem każe uklęknąć przed łóżkiem i zlać się samemu na podłogę. A teraz posprzątaj co nabrudziłeś mówi i zasypia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł sam w sobie jest jak najbardziej ciekawy, bo to upokarza rogacza jeszcze bardziej. Dlaczego? Bo Kochanek w tej sytuacji moźe wszystko. Natomiast rogacz ma ograniczenie w postaci gumki, co moźe powodować brak oczekiwanej przyjemności. Bo psychika podpowiada, że seks w gumce jest pewnym ograniczeniem.

Dodatkowym smaczkiem może być sytuacja, gdzie rogacz (w gumce oczywiście) musi wyjść z Żony przed wytryskiem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...