Skocz do zawartości
Krzytko

Prezerwatywa dla rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

W układach opartych na uległosci na pewno będzie to ciekawy afodyzjak dla każdej ze sron :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ ja nie mam nic przeciwko gumkom, ba są sytuacje że obejść sie bez nich nie da. Ja tylko nie widze powodów dla których ja miał bym ich używać a ktoś nie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo nie jesteś uległym rogaczem i to Ciebie nie kręci. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie w tym jako dominującego właśnie kręci ten element władzy i wyłączności w stosunku do żony, kwestia preferencji oczywiście. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek totti

Mnie to bardzo kreci i jestem zwolennikiem takiej opcji i bylo juz tak,ze zona kochala sie z kochankiem bez prezarwatywy a ja zakladalem.Jak dla mnie zdecydowanie rzecz do realizacji

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zakładając, że kochanek jest przebadany i zaufany,

Zakładając. ;)

A jak realnie?

Przebadany, zaufany i nie będzie uprawiał seksu z nikim poza mną?

Bo jeśli będzie, to nie ma znaczenia, czy z 1, czy 100 osobami, prócz mnie...

I dlaczego, fuck, Rogacz musiałby ją zakładać??? Dominacja, dominacją, życie, życiem. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. Mezuś ma być zawsze w gumie a ja łobuzuje bez i spuszczam sie w cipe hotki. :) Musi znac swoje miejsce

Będę powtarzać jak mantrę - Zu, nie bądź złośliwa, nie bądź złośliwa...

A co tam, będę! :D

Mnie zadziwia, że w ogóle jakaś Hotka da Ci się dotknąć. Chociaż mam wrażenie, że to tylko przechwałki, które nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza gdyż tak jak napisał Lewmen

W układach opartych na uległosci na pewno będzie to ciekawy afodyzjak dla każdej ze sron :)

Tak to właśnie widzę, jako pewne podkreślenie ekskluzywności dla kochanka.

A apropos bezpieczeństwa, cóż. Jasne, że nie jest to rzecz dla każdego, a nawet dla bardzo nikłej ilości osób i wymaga to ogromnego zaufania i odpowiedzialności (lub bezmyślności ;) ) od każdej ze stron.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ rozumiem ideę. :D Stwierdzam tylko, może ciut nieprecyzyjnie, że nie chciałabym mojego Rogacza zawsze w gumce. :P

Kochankowie bywają, Rogacz jest (a i to bywa złudne). ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, w końcu to tylko fantazja, pomysł ;). Ciekawy do choć jednorazowej realizacji...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...