Skocz do zawartości
Krzytko

Prezerwatywa dla rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

No to nie w "dupę jeża". ;)

Niech sperma leje się strumieniami - może będzie fart i nie będzie hiva, kiły i mogiły. ;)

Jestes niereformalna ....Ja mowie ze ciagle zastrzeganie sie ze seks ma byc bezpieczny i powtarzanie to jak mantre psuje po prostu rozmowe w temacie . 

Wiesz analogicznie chcac zaznaczyc ze sie dba o higiene ...powinnas mowic dzis rano bylam ząbki bralam prysznic i juz z 5 razy umylam rączki ....mowisz to? ..... coz jak nie to co? mam mysleć ze jesteś "brudas" ;P

Bo w wypadku gumek widze ze takie jest twoje rozumowanie, ze musisz sie z tym zastrzec rozumiem jak dotyczy spotkania ...ale rozmowy na forum no bez jaj .....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, jesteś niereformowalny. 

Fantazje - ooooooooooo, mam przebogate. Ale dbam o zdrowie swoje i życiowego partnera. Zwłaszcza jego. Nie zamierzam tego spierdolić, bo mnie poniosło. 

Myję rączki i wszystko inne.

Powtórzyłam 5 razy. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo czesta fantazja pojawiajaca sie na zachodnich forach czy czatach.

Sam mialem taka sytuacje co prawda na necie.

Rozmawialem z gosciem na skype glosowo jako rogacz ...barwnie opowiadal ze ma caly harem mezatek oczywiscie za wiedza meza.

I wlasnie uznawal zasady i tez w stosunku do swojej zony , z z innym moga, ale tylko w gumce. Facet umial trzymac klimat ....zona zaczela sie pytac z kim tak gadam .... i w sumie skonczylo sie ze wieczorem umowila sie z nim na rozmowe (facet nie uzywal kamerek)

Po prawie godzinnej z nim rozmowie ...zona mnie zawolala i mowi wlaz pod biurko i zajmij sie moja cipa .....byla juz bez majtek ,,,a w cipie istny kisiel ..... ona do mnie na co czekasz liz on tak chce ...bo chce uslyszec jak dochodze ...doszla chyba 5 razy pod rzad ...i kazala mi przerwac .... pozegnala sie z facetem ... a do mnie ze mi stoi i czy mam gumki ....bo inaczej mi nie da caly tydzien bylo w gumkach, az sie skonczyl caly zapas ....... a jak sie skonczyly to mi nie dala ..... rozmowa znim byla jeszcze pare razy i ze mna rozmawial i z zona wypytujac sie czy sie stosujemy do zalecen .... w sumie ta znajomosc szybko sie zaczela i tez nagle szybko skonczyla ..... ale miala swoj urok .....

A tak na marginesie poraza mnie tu jedno: wiekszosc postow w polowie usprawiedliwia dlaczego kochanek moze bez gumki lub krtykuje taka sytuacje .... Calkiem rozumiem bezpieczeństwo .....ale to nie temat topicu ..... wychodzi jakby wiekszosc chciala pokazac jaka jest "poprawna" i temat wyglada jak sie to mowi "w dupe jeża".

Ale w czym proble ,wszystko zależy od tego co kto lubi,wiesz jak ja lubię sam sie o tym przekonałeś i chyba podniecało cie to

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek PUMPYCZEK

Temat interesujący... Nigdy tak nie próbowaliśmy. eee- raczek dziwne to by było...

Ale w czym proble ,wszystko zależy od tego co kto lubi,wiesz jak ja lubię sam sie o tym przekonałeś i chyba podniecało cie to

Raczej niezbyt dokładnie przeczytali/ły temat. KOCHANEK bez, a MĄŻ w prezerwatywie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście nie przepadam za gumkami. Pomysł dla rogacza gumka traci troszkę ultimate, jak zresztą słusznie wcześniej zauważono. Sądzę ze to kwestia na jakim etapie cuckold jest para. Podniecające, hmmmm? Może i owszem ale czasowo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem , że jestem takim ultimate :facepalm: , to że kochanek ma wyłączność jak dla mnie jest całkiem do przyjęcia

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo podniecające. Jak żona przed wyjściem mówi że nie może się doczekać jego spermy w cipce, że chce się napić jego mleczka, Ciekawiej gdy seks w obie dziurki tylko z kochankiem. A szczególnie fajne w pupę gdy kochanek ma grubszego niż ja. Mi po powrocie od kochanka żona opowiada co robili pieszcząc mnie a chwilę przed orgazmem każe uklęknąć przed łóżkiem i zlać się samemu na podłogę. A teraz posprzątaj co nabrudziłeś mówi i zasypia.

...ewentualnie da mi powąchać i polizać cipkę z której jeszcze wypływa co nie co po kochanku

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podnieca nas taka myśl, i jesteśmy bliscy podjęcia decyzji, że ja będę mógł kochać się z Żoną tylko w gumce i od czasu do czasu "dostąpić zaszczytu", wszystko zależeć ma od Żony. Zresztą i tak bardzo rzadko kocham się z Żoną. Kochankiem, jest stały przyjaciel naszego domu i to on "obrabia" żonkę regularnie, i to bez gumeczki. 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas taki układ gdzie stały kochanek może bez gumki a ja jeśli już jestem dopuszczony to tylko w prezerwatywie funkcjonuje kilkanaście miesięcy i bardzo mnie to jara. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.04.2023 o 08:28, Cuckoldovi pisze:

U nas taki układ gdzie stały kochanek może bez gumki a ja jeśli już jestem dopuszczony to tylko w prezerwatywie funkcjonuje kilkanaście miesięcy i bardzo mnie to jara. 

Opisałbyś coś więcej ? Żona przychodzi zalana ? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...