Skocz do zawartości
illa

Po chodzie rozpoznasz ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Takie badania były już przeprowadzone wcześniej :P

Wg prof. Lwa Starowicza u którego moja piękna miała wykłady i z których jej notatek również korzystałem, gdyż ten Pan posiada wielką wiedzę, zauważono że kobiety które biodrami wykreślają elipsę "inaczej" kręcą ponętnie pośladkami są gotowe do:

- kopulacji którego efektem będzie potomstwo

- gotowe i zdecydowane do kopulacji nie koniecznie w ramach przetrwania gatunku.

Powiem Wam, że jak moja ma ochotę to pięknie kuci biodrami :) coś w tym musi być. Mowa ciała :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, kobieta przed i w trakcie owulacji to zupełnie inna osoba niż w pozostałe dni :) Kręci się, na bóstwo szykuje i seksu nie odpuści.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba, że ma niewygodne buty - wtedy nie w głowie kręcenie czymkolwiek. :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dodam jeszcze spojrzenie kobiety w owulacji i nawet glos.. a raczej sposób wyrażania się. Jest o niebo smielsza. Zwłaszcza u bardzo nieśmiałych z natury kobiet widać kolosalna róznicę w zachowaniu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba, że ma niewygodne buty - wtedy nie w głowie kręcenie czymkolwiek. :lach:

Ha ha ha

Zuza co Ty masz z tymi niewygodnym butkami...?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co powiecie kiedy kobieta nie ma owulacji, bo bierze antydzieciowe tabsy? ;)

Idąc zawsze kręcę tyłkiem, taka moja "uroda", więc rozpoznanie po takim kryterium w moim przypadku będzie utrudnione :lach:

Z przymrużeniem oka traktuję takowe badania, ot taka ciekawostka i przyczynek do rozmów niekoniecznie poważnych :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tyłek to tyłek, nie zależnie czy kręci, czy siedzi, zaaawsze jest pociagajacy.... :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozpoznajecie po chodzie chętną na igraszki Panią?

oczywiście , że tak, bez żadnego problemu:

jak idzie w moją stronę w samej bieliźnie albo bez niej patrzy się na moje przyrodzenie i kusząco uśmiecha to na pewno nie myśli w tym momencie, że ogórków zapomniała kupić :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie jestem w stanie rozpoznac....:(((((( :cry::facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...