Skocz do zawartości
rogacz_199x

trójkąt vs. zdrada?

Rekomendowane odpowiedzi

Lubie trojkaty oraz jak zdrada mej zony odbywa sie przy mnie jakos to sa silniej działajace bodzce niz miałaby gdzies sama uciekac

Wobec tego nie jesteś Kochankiem, tylko Bullem i zmieniam Ci grupę na właściwą. Kochanek się nie dzieli swoją Żoną.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dawno tu nikt nie pisał ale dorzucę coś od siebie.

moja przygoda z cuckold zaczęła się niedawno i nie mam z żoną zbyt wielkiego doświadczenia. Początkowo był to trójkąt klasyczny z moim udziałem żonką i kochankiem. Żona jako że do zabawy miała "świeżynkę" dość dużo poświęcała uwagi koledze, co u mnie wywoływało duże podniecenie. Po jakimś czasie żona zaproponowała że dziś chciała by pobyć sama z kochankiem a ja mógłbym się przyłączyć po jakimś czasie. Kurde jakie to było  kręcące, ja w mieszkaniu ale jednak za drzwiami, żona z kolegą już rozgrzana co było delikatnie słychać. Potem dołączyłem dopieściliśmy żoneczkę - lulu i wieczór przyjemnie minął.

Następnego dnia dużo z żoną rozmawiałem i okazało się że ona i kochanek jednak się zablokowali (obydwoje nie doszli), i że jednak ona woli kiedy jestem i uczestniczę, no i wydaje jej się że i kolega nie wie dokładnie w jakim układzie uczestniczy.

Ja także jestem troszkę skołowany - rogacz czy swingers?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

rogacz czy swingers?

Przecież grupy preferencji są bardzo dobrze opisane i myślę, że nikt nie powinien mieć problemu ze zrozumieniem.

Chyba, że to wątpliwości wewnątrz Ciebie, na to sam musisz sobie odpowiedzieć i podzielić się z tym ze swoją Żoną.

A opisana przez Ciebie powyżej zabawa nie ma nic wspólnego z grupą swingers, z prostego powodu, kochanek był bez swojej partnerki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za nie precyzyjnią wypowiedź. Za dużo mam myśli po wczorajszej rozmowie z żonką a za mało czasu na opisanie wszystkiego. Wieczorem postaram się opisać wszystko. Oprze się to o swing o którym wspomniałem (zastosowałem niestety niejasny skrót myślowy).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież grupy preferencji są bardzo dobrze opisane i myślę, że nikt nie powinien mieć problemu ze zrozumieniem.

"Nic w życiu nie jest takie proste jak ci mówią". Wiem jedno, że na pewno nie jestem Kochankiem,

Że jestem Rogaczem to wiem, ale z sentymentem wspominam swingowanie (ech ten stary jazz :->) i to jest kierunek,

który może mnie potencjalnie jeszcze zainteresować (ponownie). I może (in spe) nastąpić (powiedzmy co drugi dzień :->)

zmiana preferencji :->, i zrobi się bałagan :-x.

Oczywiście  umknął mi główny temat. Bardziej mnie podnieca, że nie wiem z kim i kiedy - bo cały czas jestem podniecony, na obrotach.

...może teraz już się pieprzy i przeżywa drugi orgazm, ... a może za chwilkę i mają grę wstępną.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zmiana preferencji :->, i zrobi się bałagan .

Dlaczego bałagan? Zmieniamy się, ewoluujemy, także w seksie. Lepiej wtedy zmienić preferencje, bo brak takiej zmiany wprowadzi w błąd.

Ale, oczywiście, to Twoja decyzja.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście jak nastąpi zmiana, powiadomię stosowne miejsce pod moim awatarem :mrgreen:.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...