Skocz do zawartości
rogacz_199x

trójkąt vs. zdrada?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie do kolegów rogaczy.

Jakie układy preferujecie? Trójkąt 2m + 1k (z waszym udziałem)? Czy raczej klasyczna "zrada", jeśli tak to wolicie patrzeć, czy być nieobecni przy tym?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek maz1984

Trójkąt 2m + 1k oczywiście z udziałem ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trójkąt 2m +1k chwile mogę patrzeć potem lepiej się przyłonczyć żeby gorąca miała jak najlepiej!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Umnie nie ma reguły, jak mam odpowiedni nastrój to każda opcja jest dobra a to jak się sytuacja rozwinie zależ od wszystkich.

Ogólnie jednak jestem obserwatorem z różnych stron i na różnych plaszczyznach a ewentualny udział wiąże się u mnie z bodźcami odbieranymi w danym momencie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym troszkę inaczej podzielił niż autor tematu. Trójkąt (udział aktywny lub jako obserwator) i "zdrada klasyczna" kiedy to hotka wychodzi na spotkanie z kochankiem sama, a rogacz zostaje w domu sam na sam ze swoimi myślami ;)

I tutaj dla mnie podstawą jest trójkąt, niezależnie czy uczestniczę czy tylko obserwuję.

Miewam fantazje, że moja hotka wychodzi na spotkanie sama, ale są bardzo rzadkie i dotyczą tylko jednego konkretnego kochanka...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że jak na razie większość z was preferuje trójkąty :) mam tak samo - różne kombinacje, opcja z moim biernym bądź aktywnym udziałem.

Nie mniej fantazjowanie o tym, że siedzę sam ze swoimi wyobrażeniami na temat tego co robi aktualnie moje kochanie z kochankiem jest wielce podniecające.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W naszym związku różnie bywało. Początkowo był to układ : ja + żona + kochanek. Może dlatego że miałem obawy o jej bezpieczeństwo w spotkaniach sam na sam z kochankiem. Później zdarzały się spotkania Małgosi z kochankiem bez mego udziału. Czasami na jej życzenie byłem tylko biernym obserwatorem ich igraszek w łóżku. Bywało również że podczas wizyty kochanka u nas (wiadomo w jakim celu ) nie zawsze miałem ochotę na seks i czasami robili to w mojej obecności bądź wychodzili do sąsiedniego pokoju. Małgosia zawsze przed dawała mi buźki mówiąc : „zrób nam kawę” czy „przynieś mam po drinku”. Nasz związek i zabawy cuckold czy jak kto woli swingers ciągle ewoluuje i jest to fajne. Pozdrawiam - Jaś :list: .

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wolę zdradę, z moją obecnością lub bez. Jest zdecydowanie bardziej emocjonująca, obserwowanie rozkoszy żony jej zspokojenie.

Jeżeli chodzi o trójkąty, to niestety musze przyznać, że bardzo sporadycznie żona zostawała w pełni zaspokajana i w którymś momencie zupełnie straciła na nie ochotę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem zadowolony z pieszczenia i zabawiania mojej małżonki w mojej obecności. Ja oczywiście się do tego przyłączam i bawimy się razem we trójkę. To jest to .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek baczek

Lubie trojkaty oraz jak zdrada mej zony odbywa sie przy mnie jakos to sa silniej działajace bodzce niz miałaby gdzies sama uciekac

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...