Skocz do zawartości
Zouza

Bez tego seks byłby niepełny

Rekomendowane odpowiedzi

tylko sexu, czy weekendów też ? :lach: (i nie wyskakuj mi to  z weekendowym seksem :) z winem)

Iko uwielbiam sex w tygodniu, w końcu nie tylko pracą człowiek żyje ;)

W weeken siedzę sobie odpoczywam i degustuję, przeróżne tresci ;)

Ale że to czyjaś wina?

zawsze Hotki ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko uwielbiam sex w tygodniu, w końcu nie tylko pracą człowiek żyje ;)

W weeken siedzę sobie odpoczywam i degustuję, przeróżne tresci ;)

zawsze Hotki ;)

Zibi nie pytałam Cię o seks a o wino. Czy nie wyobrażasz sobie weekendów bez wina :)?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

powiem tak jeść trzeba, jak można jeść pyszne rzeczy bez wina ????

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cyt.: "Bez tego seks byłby niepełny" - wg mnie bez gry wstępnej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi. Przeginasz.  :klotnia:

staram się doprecyzować, w końcu każdy lubi coś innego przed ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale ta gra, to w karty, czy na pianinie, może ??

Wiesz co? Czepiłeś się mnie jak rzep psiego ogona. Od początku mojej obecności na forum. Daruj sobie te głupawe komentarze i filozoficzne przemyślenia. Połóż się w cieniu i napij się zimnej wody. To Ci może pomoże.

Przepraszam, że zaśmiecam temat, liczę się z konsekwencjami wynikłymi z tego tytułu. Ale cóż ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Adalbercie gra wstępna, stosunek, sex to takie slogany,

każdy rozumie pod nimi coś innego. Ja mówię konkretnie, nie wyobrażam sobie sexu bez wina, lubię dłuższe spotkania i wtedy jest czas na wszystko.

a hasło ....bez gry wstępnej??

co to znaczy, bez erotycznego dialogu, czy może bez paru klapsów na dupę??? 

a jeszcze jak mieszamy do tego zwierzęta, to ja już niczego nie rozumie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie

Tylko mam prośbę. Dalej się już tutaj nie strzelajcie. Zabrudzicie taki piękny temat i gówno będzie a nie gra wstępna. Ładnie proszę. :kwi:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...