Skocz do zawartości
Zouza

Bez tego seks byłby niepełny

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem w stanie obejść się bez rogacza :) ale nie da rady bez goracej suni bez tego ani rusz :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pusi, nie każda kobieta lubi pieszczoty piersi. Ja nie znoszę i żeby nie wiem jak świetny był kochanek to pieszczoty piersi mnie tylko wkur... i odchodzi mi ochota na seks.

Zuz u mnie podobnie, chociaż nie az tak.

Same piersi ok, ale sutki... nie znoszę tego po prostu, i szlag jasny mnie trafia.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i jak tu pogodzić...

ja uwielbiam bawić się sutkami..., masować palcami, zassysać, przygryzać.., a jak jest już ostro to sciskać, i skręcać.... :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy, Ty też masz sutki. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy, Ty też masz sutki. :P

no też.....

ale zdecydowanie lubię kobiece... :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a jak jest już ostro to sciskać, i skręcać...

Ty sadysto :redevil:

Lubię piersiątka i im większe,tym szerszego mam banana :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ty sadysto :redevil: Lubię piersiątka i im większe,tym szerszego mam banana :lol:

NooA na takich jak można eksperymentować.....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pusi, nie każda kobieta lubi pieszczoty piersi. Ja nie znoszę i żeby nie wiem jak świetny był kochanek to pieszczoty piersi mnie tylko wkur... i odchodzi mi ochota na seks.

Same piersi ok, ale sutki... nie znoszę tego po prostu, i szlag jasny mnie trafia.

Wyście mi katem i wszystkim cyckologom Dołączona grafika

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyście mi katem i wszystkim cyckologom

Nie smuć się MM.Kupisz sobie gumową lalkę i będziesz ją gryzł po sutkach 24h :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie smuć się MM.Kupisz sobie gumową lalkę i będziesz ją gryzł po sutkach 24h :D

Gumową powiadasz Dołączona grafika  może to i tędy droga, bo po plastikowych byłem zniesmaczon Dołączona grafika

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...