Skocz do zawartości
Zouza

Bez tego seks byłby niepełny

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie sex bez orgazmu kobiety jest... smutny.. nie wiem jak to nazwac.. ale nie lubie tego.

Po pierwsze nie lubie gdy moja partnerka nie jest zadowolona

a po drugie osiagam potem stany lekowe jesli chodzi o moje umiejetnosci ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze nie lubie gdy moja partnerka nie jest zadowolona

a po drugie osiagam potem stany lekowe jesli chodzi o moje umiejetnosci ;)

Adaś hahaha chyba Cię uwielbiam! :D
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z czego nie mogłabym zrezygnować?

Ze światła w sypialni.

A z czego mogłabym?

Z minety.

Palcówka jest dla mnie wardzo ważna, ale nie zawsze jest czas i możliwość.

Więc jakos muszę się czasami obejść ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek swigjar

Uwielbiam i nie mogę powstrzymać od minetki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek baczek

ZAUWAŻYŁEM

ze kobietki co maja male piersi bardziej kreci wlasnie ich pieszczenie niz tych co maja piersi pelne jedrne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie z kolei nie obejdzie sie bez lodzika - krotko mowiac nie ma dymania bez obciagania i basta!

Z czego moge zrezygnowac?? Hmmmm tak jednorazowo to w sumie ze wszystkiego ale na dluzsza mete nie wyobrazam sobie sexu bez namietnosci i wyuzdania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek quark69

Zdecydowanie musi być pewnego rodzaju gra pomiędzy kochankami - mam na myśli wzajemne podrywanie się, rozmawianie ze sobą na rozmaite tematy i wplatanie w te rozmowy podtekstów, wszystko co nie jest stricte związane z seksem, a potrafi nieco nakręcić. Z takich bardziej przyziemnych tematów, to bardzo lubię pupcie mojej żonki (jest naprawdę ekstra).Zrezygnować natomiast mógłbym ... (kurcze chyba nie mogę nic podać:) )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem w stanie obejść się bez lodzika ... uwielbiam i muszę posmakować kazdego mojego kochanka. Bez tego właśnie sex dla mnie będzie niepełny, niedokończony, będę miała poczucie, że nie zrobilam czegoś ważnego, nawet jesli panu nie będzie to przeszkadzało i będzie czuł się bez lizania świetnie.

Nie obejdzie się bez świadomości, że Mąż na mnie czeka i że cieszy sie z mojego spotkania.

I pocałunki - to ten element, który sprawia, że robię się miękka przy kochanku.

Doskonale mogę obejść się bez ostrego sexu, analu i ... kompletnej nagości.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek nobuyoshi

Zdecydowanie musi być pewnego rodzaju gra pomiędzy kochankami - mam na myśli wzajemne podrywanie się, rozmawianie ze sobą na rozmaite tematy i wplatanie w te rozmowy podtekstów, wszystko co nie jest stricte związane z seksem, a potrafi nieco nakręcić

dokładnie. to wszystko co może stworzyć nasza wyobraźnia, te wszystkie gry i role w które mogą się kochankowie wcielić sprawiają, że seks nawet z tą samą osobą za każdym razem smakuje inaczej. przyzwyczajamy się do wyglądu kochanka, wielkości przyrodzenia czy miękkości skóry. ale mamy za to w naszej głowie nieograniczone możliwości transformacji, tych wszystkich gier i ról o których piszecie, a które - przynajmniej mnie - potrafią zaskakiwać przy każdym spotkaniu z kochanką.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...