Skocz do zawartości
Zouza

Bez tego seks byłby niepełny

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Kira

A i tak z kazdym kochankiem jest inaczej i to co podoba mnie sie u jednego u drugiego niekoniecznie wazne by zaskakiwac potrafili

Musi byc nastroj i checi i ta moccc :redevil:Seks zdecydowanie mocny i ostry

pocałunki, Klapsy, wiazanie koniecznie, oral, pocalunki szyi posladkow

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek nobuyoshi

ważne żeby kochanek potrafił zaskakiwać, ale jeszcze ważniejsze żeby kochanka potrafiła to docenić i się tym cieszyć. bo niestety dużo łatwiej jest nam przyklasnąć schematom

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Musi być pragnienie :) Nie może być na siłę.

Dla mnie musi być chemia, bez niej się nie obejdę, a nawet jeśli jej nie ma to sama ją wytwarzam przy sprzyjających warunkach. Myślę, że w sytuacji, gdybym nie potrafiła jej wytworzyć, bo partner nie nadawałby na tych samych falach, to przynajmniej wyobrażałabym sobie, że jest i w swojej głowie bym ją rysowała. Wino zawsze dobrze mi robi, ale mogłabym się bez niego obejść, zwłaszcza w stałym układzie, w którym czuję się swobodnie i bezpiecznie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wiem bez czego się obejdę,właśnie mi się przypomniało,boszz jak ja nie nawidzę pieszczenia moich sutków:((((toż to poraszka,dobrze że żonsia o tym wie,ale nieraz się zapomina!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyobrażam sobie seksu bez pieszczot tyleczka, i namietnej minetki,

Może obejść się bez seksu jak partnerka jest niczym kloda, kręcą mnie namiętnie, i bezpruderyjne kobiety

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

musi być chemia, nic na siłę,

wszyscy muszą chcieć, nie mogę widzieć, że Hotka się zmusza dla rogacza, bo to dla mnie głupota

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszą być- pocałunki . Namietne, z jezyczkiem, od delikatnych do ostro glebokich.

Musi byc troche klapsow, troche szarpania za wlosy i trzymania moich rak, zeby nie przeszkadzaly....

Musi byc choc chwilka obciagania, a w druga strone jestem w stanie czasem zrezygnowac ...

Musi byc ostre i brutalne rzniecie :-)))), lubie tez mocny uscisk i gryzienie.

Nie zawsze musi byc gumka- zalezy z kim ... ;)

Moge zrezygnowac z calowania moich piersi- no nie sa wrazliwe , mam inne erogenne miejsca.

A wiecej- tak naprawde z kazdym kochankiem lubie cos innego, to swietne rozwiazanie, bo kazdy z nich jest dobry w czym innym :)

U mnie jest identycznie jak u Ciebie Alice.

I nie lubie pieszczenia sutków, nie znoszę tego :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I nie lubie pieszczenia sutków,

A ja loviam :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa każdy lubi coś innego ;) Mam inne miejsca które uwielbiam, np kark, plecy, ale sutków nienawidze;) Za całymi piersiąmi też nie przepadam ;) chyba mam uraz po ex facecie :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Observer

Bez czego by się nie obeszło? Bez emocji.

Bez nakręcania sytuacji cały dzień. Smsy, maile.

Bez oralu.

Bez pikantynch słówek.

Z czego można zrezygnować? Z łóżka... :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...