Skocz do zawartości
Zouza

Bez tego seks byłby niepełny

Rekomendowane odpowiedzi

Moi Drodzy, bez jakich czynności (fatalnie to brzmi, ale cóż) seks byłby dla Was niepełny, a może w ogóle nie potrafilibyście z nich zrezygnować?

Rezygnacja z czego Was nie wzruszy, nie obejdzie, a może nawet będzie wskazana?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie nie obejdzie się bez namiętności i brutalności, bez prowokowania mnie różnymi zboczonymi "opowiastkami" i szeptania do ucha, że jestem dziwką.

Natomiast zupełnie zbędne są dla mnie świeczki, płatki róż i inne wina, które rzekomo mają dodać klimatu.

Lubię być brutalnie zerżnięta bez zapowiedzi więc jakiekolwiek czynności, które zapowiadałyby seks zepsułyby mi "niespodziankę" ;)

Ona.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kochanek_21

Jesli chodzi o podejscie kochanka - nigdy nie zrezygnuje ze swiadomosci ze Rogacz wie iz uprawiam seks z jego zona.. w sumie na tym polega moja rola.. tzn musze wiedziec, ze albo obserwuje mnie teraz, albo o tym czyta, bedzie ogladal film/zdjecia lub sluchal opowiesci zony i ogladal sperme pozostajaca na bieliznie lub wyciekajaca z niej..

Z tego nie zrezygnuje-mnie to takze krec (to dziwne?)-takze seks kompletnie za plecami Rogacza w gre nie wchodzi.

Nie wzruszylaby mnie rezygnacja z meskiego zabezpieczenia, ale to ciezko ominac haha :smutek3:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie rezygnacja z pieszczot piersi - wręcz nie przepadam za tym. Prawdziwą przyjemność mam z tego tylko z moim Facetem. Gwoli wyjaśnienia - chodzi o to, że panowie tak koncentrują się na biuście, że zaczyna mnie to irytować i nudzić. :P

Nie lubię się z kochankami całować usta-usta (co innego mój Mężczyzna). Niezwykle rzadko mam na to ochotę, to dla mnie niezwykle intymne. Choć nie twierdzę, że się nie zdarzało.

Wino... hmmm... tu można cuda czynić. ;) I nie mam na myśli wpływu alkoholu na organizm. :P

Jak Siloska - nie potrafiłabym zrezygnować z ostrego seksu, słów w trakcie... :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wina nie lubię czyli odpada,piersi uwielbiam, ale nie muszę,jednak stety dłonie i paluszki u stópek to muszę widzieć i całować.o to chodziło??????????

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi o podejscie kochanka - nigdy nie zrezygnuje ze swiadomosci ze Rogacz wie iz uprawiam seks z jego zona.. w sumie na tym polega moja rola.. tzn musze wiedziec, ze albo obserwuje mnie teraz, albo o tym czyta, bedzie ogladal film/zdjecia lub sluchal opowiesci zony i ogladal sperme pozostajaca na bieliznie lub wyciekajaca z niej..

Z tego nie zrezygnuje-mnie to takze krec (to dziwne?)-takze seks kompletnie za plecami Rogacza w gre nie wchodzi.

Nie wzruszylaby mnie rezygnacja z meskiego zabezpieczenia, ale to ciezko ominac haha :smutek3:

W sumie to napisałeś wszystko to, co Para Cuckold chciałaby usłyszeć od Kochanka :D Nie wzruszyłaby Cię również rezygnacja z kondona, ku własnej uciesze :aua: To takie drobne uszczypliwości ;)

Moi Drodzy, bez jakich czynności (fatalnie to brzmi, ale cóż) seks byłby dla Was niepełny, a może w ogóle nie potrafilibyście z nich zrezygnować?

Cholera, a to mi zabiłaś ćwieka. Klimatu mi potrzeba. Ciągnącego się i rozpuszczającego atmosferę jak cukierek tofi w upale. Zapachu perfum, wyczuwalnego z najbliższej odległości tuż przy skórze. Zapachu seksu.

Rezygnacja z czego Was nie wzruszy, nie obejdzie, a może nawet będzie wskazana?

Obejdzie się bez telewizora :D
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bez czego by się nie obeszło? Bez tego napięcia i wyczekiwania przed zbliżeniem, bez seksu oralnego, bez łechtaczki u kobiety, bez długich i namiętnch pocałunków w trakcie seksu... No i oczywiście bez kobiety

Na razie jeszcze nie jestem bardzo doświadczony, ale myślę, że z wiekiem dojdzie do tego parę rzeczy :evil:

A bez czego by się obeszło?

Bez długich kolacji, wytrawnych win i afrodyzjaków - przynajmniej na ten moment.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bez chociaż jednego siarczystego klapsa po tyłku się nie obejdzie :P

Bez prezerwatywy, się nie obejdzie.

Nastrój też musi być i basta :P , lubię świece, wino i pikantne słówka :redevil:

Jeśli napotkam ciastko, od którego samego jego widoku zmiękną mi nogi, a nie będzie wydepilowany, obejdzie się :D bez depilacji :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek nobuyoshi

dokładnie tak, nastrój musi być i basta;) ale nastrój - czyli coś co nas w jakimś stopniu zaskakuje i wprowadza w jakiś inny świat. Nie będzie nim nawet najlepsze wino i najcudowniejsze świeczki jeśli towarzyszą nam one przy każdym seksie. jak dla mnie musi to wszystko być nieprzewidywalne i zaskakujące. i tak kiedy wydaje nam się, że ideałem jest ten nastrój jak cukierek tofi, najlepiej smakuje przełamanie go przez zaskakujący numerek w strugach potu, gdzieś w piwnicy czy aucie. Z kolei kiedy wydaje nam się, że osiągneliśmy pełnie szczęścia w takich nieprzygotowanych i pozbawionych gry wstępnej zwierzęcych aktach, nagle okazuje się, że grzeczny i romantyczny seks w pełnej piany wannie wymiata. podsumowując - jedna jedyna rzecz której nie może mi zabraknąć w trakcie seksu to element zaskoczenia. więc - jak najdalej od rutyny i przewidywalności. niech żyje improwizacja:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszą być- pocałunki . Namietne, z jezyczkiem, od delikatnych do ostro glebokich.

Musi byc troche klapsow, troche szarpania za wlosy i trzymania moich rak, zeby nie przeszkadzaly....

Musi byc choc chwilka obciagania, a w druga strone jestem w stanie czasem zrezygnowac ...

Musi byc ostre i brutalne rzniecie :-)))), lubie tez mocny uscisk i gryzienie.

Nie zawsze musi byc gumka- zalezy z kim ... ;)

Moge zrezygnowac z calowania moich piersi- no nie sa wrazliwe , mam inne erogenne miejsca.

A wiecej- tak naprawde z kazdym kochankiem lubie cos innego, to swietne rozwiazanie, bo kazdy z nich jest dobry w czym innym :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...