Skocz do zawartości
Duszek Kira

Nasze fantazje

Rekomendowane odpowiedzi

Moje fantazje to UC i mocne femdom. Marzę aby być własnością pani która traktuje mnie jako swoją szmatę, sprzątaczkę, bankomat, toaletę a że z toaletą nie wypada uprawiać seksu to pani umawia się na randki z innymi (oczywiście ja zostaję w domu i czekam lub wykonuję powierzone zadania). Po powrocie jako dobra sprzątaczka mam ogarnąć bałaganik w pani majtkach. Fajnie byłoby być przywiązanym na smyczy do kaloryfera nim pani powróci zadowolona. Mam to w głowie od dawna ale niestety kobieta którą kocham nie jest szczególnie wyzwolona.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja największa fantazja to jak żona przypina mnie kajdankami do krzesła po czym zaprasza swojego kochanka i zaczyna się z nim zabawiać na moich oczach. Ja ekspoloduje z podniecenia nie mogąc się w ogóle ruszyć jak ona robi mu dobrze ustami wypinając w moją stronę jej mokra cipkę. Później opiera się rękami o poręcze krzesła do którego jestem przywiązany a kochanek włazi swoim twardym hujem w jej cipeczkę i tak się ostro i długo pieprzą koło mnie a ona cały czas mnie prowokuje mówiąc: ,,widzisz jak mnie ten huj pieprzy, też byś tak chciał?'' albo ,,patrz jak mnie rucha, zaraz mu jeszcze obciągnę ta pałę na twoich oczach'' lub ,,ależ mi dobrze jeszcze nikt mnie tak ostro nie ruchał, mam nadzieję że spuści mi się prosto w cipę'' itp. Kręci mnie to ostro!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

marabcz tez mam taka fantazje. nie wiem tylko czy mam w niej byc nago ze sterczacym kutasem czy w ubraniu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Mąż ja zdecydowanie na golasa, chcę żeby widziała jak mi pała sterczy z podniecenia no i może zechcę też ją troszkę possać jak kochanek w nią wchodzi od tyłu ;-)

@Killbill6969 mam bardzo podobną fantazję, pytanie czy kiedyś nasze żony pomogą i je zrealizujemy :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...