Skocz do zawartości
Duszek Kira

Nasze fantazje

Rekomendowane odpowiedzi

Och dużo ich jest.

Fantazje;

Trójkąt z dwiema paniami.

Trojkąt z moją żoną i jej kochankiem.

Patrzeć jak moja Kochana jest brana ostro przez kochanka.

Spełnine;

Sex z zabawkami.

W aucie z widzami za oknem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w ogolnodostepnym miejscu sklep restauracja kino parking czy praca kochanka

ciekawy jestem czy ktoś ma już doświaczenia w tym temacie. Interesuje mnie reakcja osób, które zauważyły igraszki.

Czy są zbulwersowani czy raczej z uśmieszkiem mijają kochanków?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zrealizowane fantazje

- przyglądnie sie ich igraszkom będąc skrępowanym

- zdominowany na oczach kochanka

- całkowite poddanie się woli Hotki

niezrealizowane

dominujący kochanek, obserwowanie dominacji nad Hotką oraz być zdominowanym przez obydwoje

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam taka fantazje ze zonka moja ktora wlasnie jest na etapie szukania instruktora prawa jazdy, znajduje przystojnego mlodszego

on oczywisie nie wie co sie kreci

po kilku jazdach ona zaczyna go kokietowac i oddaje mu sie gdzies w lasku niedaleko naszego domu

po czym on ja odwozi po dom jak zawsze , a ona zaraz po wejsciu prezentuje mi swoja nabrzmiala i zalana cipeczke , karze wylizac do zera i opowiada jak jej bylo cudownie

zaznaczam ze zona zna temat i chyba fantazja tez jej sie podoba

nie moge sie doczekac kiedy sie spelni:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moje fantazje

1 pieścić i ssać jej piękne stópki kiedy będzie ostro pieprzona przez ogiera

2 czekam związany na podłodze na koniec ostrego seksu mojej żonki z byczkiem kiedy byczek spuszcza się w jej sliczną cipkę ona usiada na mojej twarzy i rozkazuje mi wylizać ją do czysta

3 klęczę nagi i patrzę jak byczek rżnie swoim wielkim kutasem prześliczną cipkę mojej żonki jest jej bardzo dobrze kiedy jest już porządnie przerżnięta ogier spuszcza się jej do buzi i rozkazuje wszystko połknąć następnie żona podchodzi do mnie i podsuwając mi swoją stopę rozkazuje mi się onanizować kiedy bardzo szybko spuszczam się na jej śliczną stupkę każe mi ją wylizać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mam glowe pelna fantazji i czasem nie moge przez to spac

te bardziej niewinne: np pojechac razem na dyskoteke i tam sie rozlaczyc. Patrzec jak tanczy i caluje sie z obcym facetem

i te ostrzejsze: Ona lezy naga, dookola niej jest 5 lysych facetow trzepiacych sobie paly. Ona sie masturbuje i czeka na ich sperme, Potem wszystko dokladnie rozsmarowuje po calym ciele

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie to plywac tez zabardzo nie umie ( nie chce ) wiec moze nastepne w kolejce bedzie nauka plywania :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mąż wszystkie twe fantazje nie sa trudne do realizacji :) wystrcza checi :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja fantazja to zaprosić jakiegoś kumpla, który podoba się mojej kobiecie.

Wtedy weszłaby do pokoju w seksownym stroju. A, że ma piękny biust wątpie, by uciekł, raczej patrzyłby jak zaczarowany :D

Położyła by jego ręce na swoim biuście, a sama rozpiełaby mu rozporek i zrobiła dobrze ustami.

Następnie ja bym się dołączył i na koniec obaj skończylibyśmy na jej piersiach.

Mam nadzieję, że kiedyś tego doświadczę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...