Skocz do zawartości
mysha

Rogacz w damskiej bieliźnie?

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie właściwie dla wszystkich ;)

Czy podoba Wam się/podnieca Was gdy Rogacz ma na sobie np. pończochy?

Ja jakoś tego nie widzę... Szczerze mówiąc chyba bardziej by mnie to śmieszyło i dezorientowało niż podniecało. Rozumiem, że może to być element dominacji jednak coś mi w tej wizji nie pasuje...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój jest daleki od takich przebieranek. Gdyby jednak tego pragnął i to by go kręciło - proszę bardzo. Byle nie nosił mojej bielizny. :P Zresztą, nie zmieściłby się raczej. :D

Pewnie na początku by mnie to trochę śmieszyło, nie wiem. Gdybym jednak widziała, że go to kręci, to może i mnie by zaczęło. Podnieca mnie jego podniecenie. :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobnie jak Zouza, że podnieca mnie jego podniecenie. Ale gdybym partnera zobaczyła w damskiej bieliźnie myślę, że zabiłabym go śmiechem i żadne podniecenie nie zmniejszyłoby komizmu tej sytuacji.

Ona

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mowiac mimo iz nie mam nic do roznych biseksualnych wstawek do cuckoldu to nie wiem jakbym zareagowal gdyby Rogacz podczas seksu wyszedl z pokoju w ponczochac z podwiozka :saint:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja nie miałbym nic przeciwko i rozmawiałem z wieloma rogaczami których to kreci znalazłem tez paru z kochankami którzy mieliby na to ochotę , przeważnie były to klimaty ultimate cuckold z dominacja nad rogaczem gdzie śmiech byl jednym z elementów dominacji i upokorzenia

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mysha, pierwsze stringi Alexa to były moje stringi :redevil: .

Ale więcej - typu pończochy czy coś- no musiałabym się przyzwyczaić..... :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie specjalnie nie kręci zakładanie damskiej bielizny, ale jeśli Pani by sobie zarzyczyla, czemu nie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To się szykuj uległy :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja chętnie bym sie przebierał mnie takie cos podnieca a zwłaszcza pończochy:):):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...