Skocz do zawartości
mysha

Rogacz w damskiej bieliźnie?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie widzę żadnych przeciwwskazań temu, żeby Rogać (szczególnie w postaci UC), nosił jakieś damskie majteczki, pończochy, staniki, koszulki nocne, piżamy, szlafroki etc. Na spotkaniach z Bullem dla poniżenia, na co dzień. Można pójść dalej i złożyć piękne zestawy odzieży dla Rogacza na co dzień. Na przykład,  bluzy i jeansy na dzień dobry można dobierać damskie. Krótkie damskie spodenki do biegu wieczorem, t-shirty, rybaczki na działce.  Fajnie by wyglądała gra w Pokojówkę (dla UC jaknajbardziej) lub coś podobnego. Jeżeli jest szczupły, może grać rolę cheerliderki. Jeżeli Małżeństwo kręci anime, Marvel, Gwiazdne Wojny, DC, Disney - do usług są sklepiki cosplayowe. I na sam koniec, zima daje więcej możliwości: ciepłe frottowe majtki, ciepłe legginsy pod spodnie, nauszniki, czapki, misiowe bluzy... Oby tylko ładnie pasowało, ale to już kwestia doboru ciuchów do konkretnego męźczyzny.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niektórzy mężczyźni godzą się na wiele, ale nie lubią feminizacji. Więc to raczej każdego z osobna sprawa i podejście do tematu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.08.2019 o 17:42, napisano:

Nie widzę żadnych przeciwwskazań temu, żeby Rogać (szczególnie w postaci UC), nosił jakieś damskie majteczki, pończochy, staniki, koszulki nocne, piżamy, szlafroki etc. Na spotkaniach z Bullem dla poniżenia, na co dzień. Można pójść dalej i złożyć piękne zestawy odzieży dla Rogacza na co dzień. Na przykład,  bluzy i jeansy na dzień dobry można dobierać damskie. Krótkie damskie spodenki do biegu wieczorem, t-shirty, rybaczki na działce.  Fajnie by wyglądała gra w Pokojówkę (dla UC jaknajbardziej) lub coś podobnego. Jeżeli jest szczupły, może grać rolę cheerliderki. Jeżeli Małżeństwo kręci anime, Marvel, Gwiazdne Wojny, DC, Disney - do usług są sklepiki cosplayowe. I na sam koniec, zima daje więcej możliwości: ciepłe frottowe majtki, ciepłe legginsy pod spodnie, nauszniki, czapki, misiowe bluzy... Oby tylko ładnie pasowało, ale to już kwestia doboru ciuchów do konkretnego męźczyzny.

Zgadzam się w 100% z Tobą. Jest tylko jeszcze jeden warunek - depilacja.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.08.2019 o 09:04, napisano:

Niektórzy mężczyźni godzą się na wiele, ale nie lubią feminizacji. Więc to raczej każdego z osobna sprawa i podejście do tematu.

Jak wszytko. Wszystko zależy od indywidualnego podejścia jednostki. Co twój post wniosl do tematu poza zajętym miejscem w bazie danych?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.04.2015 o 00:05, napisano:

Po prawie 2 latach... nieaktywnego tematu...

ZAUWAŻYŁEM,  że odsetek tych co przebierają się w to co ich kręcie zwiększa się dramatycznie !!!

Czyżby to symptom czasu ? Albo braku czasu ?

Kto odpowie.

Żaden brak czasu. Po prostu ludzie mają coraz większą odwagę realizować swoje fantazje. Przestają się wstydzić zagłębiać w rejony, które wielu określa jako nienormalne.

W dniu 20.04.2015 o 13:28, napisano:

A może żona nie ma czasu na siedzenie w internecie i kupowanie bielizny.

A może woli się rozebrać do łóżka, a nie cudować w żadnych ciuszkach - sex to sex - a nie jakieś łachy...

...tak rodzą się rogacze!

A to moim zdaniem błędna interpretacja.

Jedzenie to jedzenie, a jednak nie jemy prosto z blatu czy garnka gołymi rękami, tylko używamy do posiłków wybranej zastawy i sztućców.

W dniu 29.06.2012 o 00:16, napisano:

Czy podoba Wam się/podnieca Was gdy Rogacz ma na sobie np. pończochy?

Ja jakoś tego nie widzę... Szczerze mówiąc chyba bardziej by mnie to śmieszyło i dezorientowało niż podniecało. Rozumiem, że może to być element dominacji jednak coś mi w tej wizji nie pasuje...

Bardzo lubię mężczyzn w damskiej bieliźnie. Oczywiście nie każdy pan dobrze wygląda w kobiecych ubraniach i tu jestem mega wybredna. Mężczyzna ma być ubrany i wyglądać kobieco,  a nie być za kobietę przebrany. To naprawdę spora różnica.

Poza tym nie zwracam uwagi czy damską garderobę ma na sobie tzw. rogacz czy kochanek. U mnie nie nosi to znamion relacji D/s. Ogólnie nie rozumiem tego poniżania mężczyzny poprzez zakładanie mu moich ubrań czy mojej bielizny. Czyli co, bycie kobietą jest poniżające?

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.10.2019 o 11:44, napisano:

Żaden brak czasu. Po prostu ludzie mają coraz większą odwagę realizować swoje fantazje. Przestają się wstydzić zagłębiać w rejony, które wielu określa jako nienormalne.

A to moim zdaniem błędna interpretacja.

Jedzenie to jedzenie, a jednak nie jemy prosto z blatu czy garnka gołymi rękami, tylko używamy do posiłków wybranej zastawy i sztućców.

Bardzo lubię mężczyzn w damskiej bieliźnie. Oczywiście nie każdy pan dobrze wygląda w kobiecych ubraniach i tu jestem mega wybredna. Mężczyzna ma być ubrany i wyglądać kobieco,  a nie być za kobietę przebrany. To naprawdę spora różnica.

Poza tym nie zwracam uwagi czy damską garderobę ma na sobie tzw. rogacz czy kochanek. U mnie nie nosi to znamion relacji D/s. Ogólnie nie rozumiem tego poniżania mężczyzny poprzez zakładanie mu moich ubrań czy mojej bielizny. Czyli co, bycie kobietą jest poniżające?

Teraz bardzo rzadko można spotkać pani, której by to podobało się. Generalnie, w przypadku przyjaciela, kuzyna mogą z uśmiechiem sprzyjmować, rozumieć, ale jeżeli chodzi o męża, boyfrenda - to nigdy. Nawet jeżeli w jakiś sposób o tym dowiedzieli, od razu lub rzucają, lub po cichutku szukają sobie innego chłopaka lub męża. Takie jest życie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, napisano:

Teraz bardzo rzadko można spotkać pani, której by to podobało się.

Nie aż tak rzadko, chociaż przyznaję, że tłumy to nie są. Trzeba wiedzieć gdzie szukać i wyjść poza komputer - do realnego świata.  Wielu mężczyzn lubiących zakładać damskie ciuszki skupia się bardziej  na tym wirtualnym świecie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, napisano:

Nie aż tak rzadko, chociaż przyznaję, że tłumy to nie są. Trzeba wiedzieć gdzie szukać i wyjść poza komputer - do realnego świata.  Wielu mężczyzn lubiących zakładać damskie ciuszki skupia się bardziej  na tym wirtualnym świecie.

Tak, większość trapów tylko marzy o tym, lub trzymają jakieś majtki we schowku. Żyją głównie w świecie wirtualnym, i nigdy nie wychodzą poza stron internetowych. Cóż. Próbowałem szukać na konwentach anime i jednak nie udało się. Nawet jeżeli dziewczynie podobają się trapy, jednak woli mieć mocnego chópa obok siebie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...