Skocz do zawartości
mysha

Rogacz w damskiej bieliźnie?

Rekomendowane odpowiedzi

Zdechł pies !!!

Po prawie 2 latach... nieaktywnego tematu....

ZAUWAŻYŁEM,  że odsetek tych co przebierają się w to co ich kręcie zwiększa się dramatycznie !!!

Czyżby to symptom czasu ? Albo braku czasu ?

Kto odpowie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ZAUWAŻYŁEM,  że odsetek tych co przebierają się w to co ich kręcie zwiększa się dramatycznie !!!

Fakt. I niekoniecznie dotyczy to tylko rogaczy!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdechł pies !!!

Po prawie 2 latach... nieaktywnego tematu....

Czyżby to symptom czasu ? Albo braku czasu ?

Kto odpowie.

ale, że brak czasu i z pospiechu Żona zakłada ubranie męża, a mąż Żony? :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ZAUWAŻYŁEM, że odsetek tych co przebierają się w to co ich kręcie zwiększa się dramatycznie !!! Czyżby to symptom czasu ? Albo braku czasu ?

Kto odpowie.

Ja :P .

Ja doszukuje się odpowiedzi na Twoje pytanie od drugiej strony (ale zapewnieam, że nie jest to "od dupy strony").

Nasze (w sensie nie tylko zboczeńców takich jak ja czyli Rogaczy) poznawanie Świata  jest coraz pełniejsze

(przynajmniej w kontekście ludzi sprzed 100 200 lat) W każdej sprawie, ale w seksie to jest powszechne,

bo  n a j b a r d z i e j   nas  dotyczy.

Zadajemy sobie coraz więcej pytań, i z  coraz większką skutecznoscią - odpowiedamy na nie..

Ktoś mówi nie oddawaj żony nikomu innemu.

A ja zadałem sobie pytanie. A dlaczego nie? ...i zdziwiło mnie to, zadane sobie pytanie. Bo nie stwierdziłem (prawie)żadnego

powodu, który by musiał mnie od tego odwieść. A zobaczyłem korzyści.

,,,i stało się i jestem zadowolony

Koś powiedział mężczyzna nie może zakładać pończoch, (bielizny damskiej),  a on zapytał siebie Ale dlaczego nie?

I nie znalazł powodów, które miałyby go od tego odciągnąć.

I to jest moja odpowiedź.

Czym jest sukienka, figi, rajtuzy, "szpilki", aby nie mógł zakładac ich nawet prawdziwy facet????

Jak nie tylko umową, tabu nawet?

Dlaczego (akurat to wiem) kobieta ubrana w spodnie i męską koszulę, jest normalna dla każdego?

Ogólnie. Tysiące rzeczy (dla uporządkowania życia, prostych umysłów) zostało zepchniętych w "ciemnoość".

Było to po pierwsze, l e p s z e  niż tłumaczyć prostemu człowiekowi dlaczego słabość i łzy to nie dla mężczyzn,

albo dlaczego, dwóch mężczyz dla jednej kobiety,  to straty biologiczne, dlaczego walenie konia to dyschonor.

Po drugie , po co??? ;)

Dziś wiedzę Kapłanów ma każde dziecko, a jako dorastający - uporządkowuje.

Może gadam głupoty, ale tak to obserwuje na sobie.

A na koniec jednak dodam, że gdyby tej "ciemnoty" nie wpajać w lud, to być może dziś nie istnielibyśmy jako "rząd naczelnych".

Trochę pokręconę?

Nie szkodzi. Takie miało być.

Ja naprzykład to rozumiem. :o.

:D

Sorry

oczywiście na przykład, To z emocji i pośpiechu

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

poznawanie Świata jest coraz pełniejsze

Czy nie najłatwiej znaleźć to co cię kręci samemu i spróbować?

A może żona nie ma czasu na siedzenie w internecie i kupowanie bielizny.

A może woli się rozebrać do łóżka, a nie cudować w żadnych ciuszkach - sex to sex - a nie jakieś łachy...

...tak rodzą się rogacze!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nie najłatwiej znaleźć to co cię kręci samemu i spróbować? A może żona nie ma czasu na siedzenie w internecie i kupowanie bielizny. A może woli się rozebrać do łóżka, a nie cudować w żadnych ciuszkach - sex to sex - a nie jakieś łachy... ...tak rodzą się rogacze!

Raczej moje "dywagacje" były natury dużo szerszej. Rozważałem sprawę "dlaczego nie robić tego, czego zakazują "normalni"?

Oczywiście w grę wchodzi opcja, której wykonywanie nie szkodzi innym.

To jest, mocno mnie intrygujące, zjawisko.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To kręci, jeśli nie jest typowe. Przynajmniej dla mnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to dyschonor.

O matko, ale człowiek wali babole, jak nie sprawdzi :( .

Przepraszam wszystkich a szczególnie tych wrażliwych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zakładam, że większość mężczyzn jednak nie posiada waginy. ;)

ale posiada inne "otwory" :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Im wiecej czytam na tym forum tym jestem madrzejszy o to co tutaj robie;) jaknjuz pisalem w innym ppscie caly czas zastanawiam sie czy kochanek rogacz czy bull i nadal nie wiem choc najblizej mi do ostatniego a pisze tutaj poniewaz przed znalezieniem tego forum zainteresowaniem sie zk i wogole szukalem wielu roznych udziwnien sexualnych.. i zdazylo mi sie kilka razy masturbowac bedac ubranym w zony ciuszki zazwyczaj bielizne. Nie jestem gejem ani nawet bi ale poprostu jakos mnie to bardzo podniecilo i bylo czyms nowym a jak to mowia warto sprobowac niz zalowac ze sie nie sprobiwalo. Pozdrawiam.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...