Skocz do zawartości
Jurysta

Żona wybrała kochanka – czy był by to również wasz wybór

Rekomendowane odpowiedzi

Wybór kochanka to u nas decyzja tylko i wyłącznie żony. Wydaje mi się to jak najbardziej logiczne. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukiwania prowadzimy często razem. Czasem Madzia mówi, kto by jej pasował, na kogo ma ochotę, a czasem ja jej proponuję jakiegoś miłego pana.

Nie było sytuacji jednak, w których byśmy mieli inne zdanie w takim temacie.

Oczywiście to ona ma zdanie bardziej decydujące

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek misiowa_i_mis39

u nas poszukiwania były wspólne jednak sam wybór że to ten należał do żony, ja szczerze się z tym zgodziłem , i wiem że to był trafiony wybór 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja dowiaduję się jako ostatni ...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem Rogaczem :) Ale się wypowiem.Ja rozmawiam, na ogół sama idę na kawę i tylko ja decyduję. R ufa mi całkowicie. Pełni rolę mojego stróża gdy rządzą mną emocje. Akceptuje wszystko pełen troski o mnie.

Jak również ja decyduję w którym momencie będziemy we troje a w którym tylko z Kochankiem będę.

Nic nie ustalamy. Jest jedna reguła- moje bezpieczeństwo. Nie ma zakazów, ustaleń. Pełen żywioł i moja ciekawość. A wystarczy, że R powie basta to się posłucham. Bez negocjacji. Z miłości.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że żonka powinna wybierać sobie kochanków, co mnie bardzo podnieca, bo to osoba, która ma jej pasować. Moja żonka co jakiś czas zmienia kochanków, ale ma jednego stałego, swojego ex, któremu pozwala na wszystko i wszyscy jesteśmy zadowoleni.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dosłownie przedwczoraj żona powiedziała mi ze podoba jej sie jeden koleś który chodzi do tego samego fitness klubu co ona. Dodała że jak go widzi to robi się mokra i że najprawdopodobniej gdybym go zobaczył to na pewno mi by się „nie spodobał”. Gdyby miedzy nimi miało do czegoś dojść nawet by mi do głowy nie przyszło zeby ją od tej od tej decyzji odwieść. Jej ma się Bull podobać a nie mi.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że to żona wybiera ale z uwagi na to, że często lądujemy w łóżku całą trójką, to bierze też pod uwagę moje zdanie. Z tym , że ja się nie upieram, tylko doradzam. Dla mnie najfajniej jak kochanek jest biseksualny. Wtedy takie spotkanie mi się najbardziej podoba - mogę pomóc w dojściu do orgazmu i zonie i jej kochankowi. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...