Skocz do zawartości
Jurysta

Żona wybrała kochanka – czy był by to również wasz wybór

Rekomendowane odpowiedzi

Jak by nie podchodzić do sprawy wyboru kochanka to i tak ostatnie zdanie zawsze ma kobieta. Panowie z doświadczeniem napiszcie czy jej wybór mógł by być też waszym czy zdarzyło się, że byliście zaskoczeni.

Ja przyznam bez bicia że zaskoczony byłem ale szybko też zrozumiałem że w dużej mierze odpowiedzialna za to była moja wyobraźnia i jakieś tam stereotypy. Dziś rozumiem ten wybór i go doceniam.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeprowadziliśmy sporo rozmów na ten temat, poza tym biorę czynny udział w poszukiwaniach/wybieraniu kochanka i jak do tej pory nie byłem zaskoczony. Oczywiście nie piszę tu o jakiejś niesamowitej ilości spotkań, ot, mniej więcej wiem czego moja hotka oczekuje ;)

Zaskoczony natomiast byłem w rozmowie o tym, który kochanek okazał się lepszy (w ogólnym rozrachunku, nie tylko "technicznie").

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie jest to całkowicie decyzja i wybór mojej pani ....obojgu nam pasuje taki układ i oboje nas to podnieca

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do tej pory to ja wyszukiwałem mojej kochanej żonce kochanków.

Ale myślę że najwyższy czas to zmienić, i dać wolną rękę w poszukiwaniach.

Podnieca mnie myśl i ta niewiedza co do kochanka. Jak wygląda, jaki jest.

Bardziej on będzie jej ideałem, niż moje wyobrażenie o jej potrzebach.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do tej pory to ja wyszukiwałem mojej kochanej żonce kochanków.Ale myślę że najwyższy czas to zmienić, i dać wolną rękę w poszukiwaniach.Podnieca mnie myśl i ta niewiedza co do kochanka. Jak wygląda, jaki jest.Bardziej on będzie jej ideałem, niż moje wyobrażenie o jej potrzebach.

idealnie to ujales, zgadzam sie w 100% :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja myśle że to kobieta powinna mieć decydujące zdanie bo jeśli pod naszym wpływem wybierze tego który jej tak naprawdę nie do końca odpowiada to nie będzie oczekiwanej satysfakcji 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

idealnie to ujales, zgadzam sie w 100% :)

oki, rozumiemy - bez czerwonego koloru  :upsnew:

z gory przepraszamy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u nas są 2 fazy :)

pierwsza faza - to ja - prowadzę rozmowy wstępne, staram się dowiedzieć czy ktoś zna, lubi temat czy zalezy mu tylko żeby za darmo się pobawić.

druga faza Jak już poznam i zaufam potencjalnemu kochankowi w jakimś stopniu i będę przekonany że jest wart uwagi, daje numer gg mojej żony a ona już dalej prowadzi rozmowy.

to zawsze chwilę trwa, ale eliminuje napaleńców, poszukiwaczy zabawy za darmo. To czy ktoś zna i lubi temat da się wyczuć :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam że kobieta powinna wybrać kochanka, ale mając na myśli pewne aspekty, uważam że partner powinien być wdrożony w etapy wyboru.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...