Skocz do zawartości
uległy†

kara

Rekomendowane odpowiedzi

E tam, ciepło, a czasem gorąco jest, zawsze można zrzucić futro! :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne kary fajne;D ale jak dla mnie do zrealizowania np. gdzieś za granicą i to też raczaj w mało uczęszczanych miejscach ;). Na wakacje jak znalazł ;D.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bez przesady. To nie są kary w stylu "przebiegnij w samo południe nago, tylko z klatką dla ptaszka, przez centrum handlowe". ;)

To mają być kary, a nie niby-kary, które w rzeczywistości są popierdółkami. Trzeba się zdecydować - jest się naprawdę uległym, czy zabawa ma dotyczyć wyłącznie pokoju w hotelu. :P

Poza tym kary można modyfikować. A podane propozycje wcale nie muszą zostać wykorzystane. :P

Beny, skoro takie straszne są te kary - wymyśl własne! :) Bo jakoś nie widzę nawet jednej propozycji. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuzka tak trzymac.....

Jeśli mogę coś powiedziec to wyobraźnia zuzki jak najbardziej mi odpowiada, a te kary są jak najbardziej realne do wykonania....

Żeby podkrecic trochę atmosfere, ogłaszam konkurs na najciekawsza karę....

Do 10 lipca zbieramy wasze propozycje, potem wybieramy najciekawsza, ostateczne zdanie należeć bedzie do illi.

Natomiast autor w nagrodę może wyznaczyć okoliczności w jakiej owa kara ma zostać wykonana, fotorelacja z przebiegu będzie tutaj zamieszczona....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Scarlett

W mojej głowie siedzi tysiące kar do zrealizowania, a wszystko zależy od chwili, od miejsca, czasu i mojego nastroju. Jak mnie uczyli na studiach kara ma być adekwatna do czynu :-) Zouza gratuluje wyobrażani i pomysłów są fantastyczne :-) moje pomysły z lekkich kar za małe przewinienia bądź dla kaprysu ;założenie pod spodnie damskich pończoch samonośnych oraz strugów i chodzenie tak przez pół dnia, oraz fotki co godzinne albo na forum albo na wasze prywatne skrzynki chyba, że na telefon ( godziny sprawdzania można ustalić ) ile przy tym zabawy a nikt się nie połapie, że pod spodniami masz stringi damskie ( gwarantowana zabawa ) ; wysyłanie co godzinne ( to też do ustalenia) listu uwielbiającego Twoją Panią oczywiście z określoną liczbą znaków jeśli tego nie zrobisz będziesz musiał wylizać swoje własne buty :-) oczywiście też udokumentowane :-) proponuję Twojej Pani wybrudzić przez cały tydzień swoje buty abyś miał co czyścić językiem jak się spotkacie :-) ta sama propozycja dotyczy bielizny, niech jej nie pierze tylko kilka sztuk włóż do woreczka, wypierzesz ją Ty jak się spotkacie dla utrudnienia z jedną na głowie z zasłoniętymi oczami :-) Propozycja z depilacją też jest dobra ale po co od razu do kosmetyczki proponuję samemu :-)dokumentacja dla Pani oczywiście jak ich nie wyrwiesz to zrobi to Twoja Pani ze zdwojoną siłą :-); a może mały szantażyk i życie w strachu, powie komuś albo nie powie o nas? :-) Przyznaję trudno jest wymyślić karę dla osób na odległość Ale zawsze można wymyślić zadanie a karę odbędziesz jak się spotkacie i to bardzo dotkliwą :-) jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to napiszę :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi mi o to, że są straszne, wręcz przeciwnie-bardzo mi się podobają;D. Chodzi mi tylko o to, że wolę oddzielić moją uległołść, zadania, kary itp. od życia codziennego bo nie wyobrażam sobie, że np. w moim rodzinnym mieście w restauracji klęczę przy hotce i jej kochanku i do tego czyszczę/liżę jej buty i to nie dlatego, że uważam coś takiego za niefajne, tylko po prostu nie chciałbym się z tym wszystkim tak afiszować w miejscu w którym jestem znany.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Scarlet, pomysł z praniem bielizny, super!!! Nawet bym powiedział że to nagroda..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o bieliznę,

Kneblowanie używana bielizna, i np cd.wyjście z majtkami w ustach np.do c.handlowego

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na początek preferowałbym nie centrum handlowe, ale np. jakiś sklep "na rogu" ;p i podkreślam-Z DALA OD DOMU. A z czasem... kto wie, może byłobym coraz śmielszy ;).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...