Skocz do zawartości
uległy†

kara

Rekomendowane odpowiedzi

Beny, co ty tak panicznie tego domu się boisz, przecież to normalne że nikt nie będzie robił takich rzeczy pod oknami swojego domu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Beny, to jakie kary proponujesz?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A np. takie:

1. Jedzienie posiłków z podłogi, podczas gdy hotka z kochankiem jedliby sobie przy stole.

2. Jeśli rogacz chciałby wypieścić stopy hotce, musiałby najpierw np. wylizać swoje( lub kochanka o ile byłby w stanie to zrobić;D).

3. Hotka mogłaby też zaprosić inną hotkę do siebie i wspólnie wyśmiewałby rogacza (np. małe rozmiary jego penisa) i rozmawiały przy nim o swoich kochankach itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A np. takie:

1. Jedzienie posiłków z podłogi, podczas gdy hotka z kochankiem jedliby sobie przy stole.

2. Jeśli rogacz chciałby wypieścić stopy hotce, musiałby najpierw np. wylizać swoje( lub kochanka o ile byłby w stanie to zrobić;D).

3. Hotka mogłaby też zaprosić inną hotkę do siebie i wspólnie wyśmiewałby rogacza (np. małe rozmiary jego penisa) i rozmawiały przy nim o swoich kochankach itp.

1 i 3- jesss

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rycerz

MOi drodzy te kary takie troszkę "delikatne". Ja proponuję na taśmy ponaklejać pinezki. taśmy poprzyklejeć do ud poniżej pośladków (czyli od tyłu) i tak funkcjonować przez 6 godzin dnia.

Na sutki ewentualnie na jadra "japońskie klamry" i ciężarek pod każdą tak na sutki po 150 gram na jadra po 100. Bez szortów w samych spodniach ciężarki na linkach "dyndające" w połowie ud i trucht przez 2 km. Lub lużna koszula i to samo jeśli ciężarki na sutkach.

Takich kar może być sporo. To tylko te które pojawiły sie w pierwsze 3 sek :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Rycerz, nawet nie wiesz, jak bardzo uległy jest wytrzymały ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja całkiem niedawno zostałem ukarany a właściwie - i to zabrzmi lepiej - zdyscyplinowany przez żonę, która to podejrzewała mnie o zdradę w pracy (oczywista bzdura, szybko się wyjaśniła :limo: , ale hmmm niesmak pozostał). Otóż małżonka zakupiła mi pas cnoty, skórzany, zapinany na malutką kłodeczkę z zawieszką - pierwszą litera jej imienia (żeby nie było wątpliwości), i pewnego dnia poleciła mi go włożyćprzed pójściem do pracy. Oczywiście broniłem się jak mogłem (perswazja jedynie) ale nic to nie dało. W pracy czułem się tak, jakby każda osoba wiedziała co mam na sobie. Szczególnie Panie. Nie to bylo jednak najgorsze. Około południa zadzwoniła do mnie żona i zapytała - masz czy zdjąłeś ? Powiedziałm że oczywiście mam na sobie, a ona na to - to przyjadę sprawdzić. Zjawiła się za około godzinkę. :redevil: Najpierw dyskretynie (bo przy innych osobach) sprawdziła niby przypadkiem dotykając mojego krocza czy rzeczywiście to mam a potem musialem wejść z nią do toalety i tam spuścić spodnie aby upewniła się w stu procentach. :facepalm: Na szczęście (mam nadzieje) nikt nie zwrócił uwagi ani na to jak razem weszliśmy i wyszliśmy z męskiej toalety, ani na moje zachowanie do końca dnia a byłem niesamowicie skrępowany i podniecony.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Scarlett

Olivier Twoja żona miała fantastyczny pomysł, my też z mężem mamy taki rodzaj sprzętu w domu. Jak mąż za bardzo mnie wkurzy to idzie do klatki na kilka dni a ja wtedy zaczynam zabawy wszelakie chodzenie w seksownej bieliźnie, przypadkowe ocieranie się każę wymasować stopy itd. To idealny sprzęt, aby utrzymać kontrolę nad zbuntowanym facetem :-) a jak jest jeszcze bardziej „rozwydrzony” to dodaję element ząbków, które bardzo bolą :-)

Dawno mnie nie było bo miałam wyjazd a co z konkursem Uległy? Kto wygrał pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nikt nie wygrał, ale nagrodą jest oddanie uległego w ręce Zwycięzcy na 2h :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...