Skocz do zawartości
Alice

idealny wacek- czyli jaki...? :P

Rekomendowane odpowiedzi

, albo jeszcze w spodniach na sam widok lub myśl.

Dobrze wiedzieć że takie tez są cenne bo ja tak mam :oki:
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba żeby sobie krzywdę zrobić ona.

No chyba nie wzięłaś tego serio?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No chyba nie wzięłaś tego serio?

Nie wzieła nie wzieła ale w klimatach fisting kto wie on.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki ?

Gotowy do uzycia :redevil:

Wielkosc nie ma znaczenia, ale wielkich nie lubie, wiadomo ból.

Z AŻ takim małym do czynienia nie miałam.

Oo i nie lubie skrzywień :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wilk

Panowie nigdy tego nie zrozumią, że kompleks małego nie wynika z oczekiwań zdecydowanej wiekszości kobiet tylko psychologicznych uwarunkowań prawdopodbnie związanych z sentymentem macicznym i niejako też z obecną modą, bo patrząc na akty z wcześnieszjych epok to ani dużych cycków tam nie widać a penisy wręcz malutkie są.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

grubosc istotna, smak wazny, umiejetnosci nieocenione. Poza tym gotowosc, umiejetnosc zaskakiwania, zmiany tempa penetracji czyli technika raz jeszcze

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek sraczka

Zadałem pytanie żonie. Ona odpowiedziała idealny wacek to taki, który w wieku 60 lat nie będzie potrzebował viagry ;D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idealny penis to chętny penis :) Taki, który reaguje na pieszczoty, rośnie w ustach albo w dłoni, albo jeszcze w spodniach na sam widok lub myśl. Ja dodatkowo lubię jeszcze takie aksamitne (chociaż nie wiem czy czasem nie wszystkie właśnie takie są). Jeśli chodzi o kształty to każdy można pozycją dostosować tak, żeby sprawiał upragnioną przyjemność. Cudownie jest jeśli jest albo zakrzywiony tak, że penetrując mnie mocno ociera się o mnie w środku, albo tak gruby, że wchodząc we mnie czuję, jak wypełnia mnie całą.

podoba mi się ten opis

grubosc istotna, smak wazny, umiejetnosci nieocenione. Poza tym gotowosc, umiejetnosc zaskakiwania, zmiany tempa penetracji czyli technika raz jeszcze

co fakt, to fakt

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...