Skocz do zawartości
Alice

idealny wacek- czyli jaki...? :P

Rekomendowane odpowiedzi

Zainspirowana wątkiem o dorodnym wacku, pytam się Was, drogie hotki....

Jaki ma być idealny wacek...?

Dla mnie liczy się przede wszystkim grubość i twardość , a z tych dwóch cech- bardziej twardość.

Generalnie- rozmiar ma znaczenie drugorzędne, jeśli są umiejętności i chemia.

Ale o umiejętnościach kochanka nie dyskutujemy..., bo te, jak wiadomo, potrafią zdziałać cuda nawet przy niewielkich gabarytach :P.

Wolę te większe..., a Wy...?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli już tak czysto technicznie, z pominięciem umiejętności i chemii, to w tej kolejności: twardość, grubość.

Długość nie ma dużego znaczenia. Chyba, że Pan miałby naprawdę bardzo, bardzo małego lub zbyt dużego. Na te olbrzymy miło się patrzy. Tylko patrzy, bo o seksie nie ma mowy. Zbyt boli i nie jest to ból z gatunku przyjemnych, jak przy elementach BDSM.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coż, pozostaje mi się zgodzić z powyższym :P

Twardość i grubość :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż Panowie, pędzle do góry! ;):D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idealny penis to chętny penis :) Taki, który reaguje na pieszczoty, rośnie w ustach albo w dłoni, albo jeszcze w spodniach na sam widok lub myśl. Ja dodatkowo lubię jeszcze takie aksamitne (chociaż nie wiem czy czasem nie wszystkie właśnie takie są). Jeśli chodzi o kształty to każdy można pozycją dostosować tak, żeby sprawiał upragnioną przyjemność. Cudownie jest jeśli jest albo zakrzywiony tak, że penetrując mnie mocno ociera się o mnie w środku, albo tak gruby, że wchodząc we mnie czuję, jak wypełnia mnie całą.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Penis, jak penis. Jeden mały drugi duży. Jeden chudy jeden gruby. Dla mnie liczy się taki, aby dawał mi radość ze seksu. Może być gruby i obowiązkowo żylasty. Uwielbiam takie.

Pozdrawiam koleżanki. E....a

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do grubego, mozna wiele powiedziec o tym slowie a o wacku trudniej stwierdzic mniej wiecej jaka szerokosc. Moze ktoras powie ile cm w szerz najlepszy? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ramię Pudziana. ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Kira

Idealny to taki ktory do mnie pasuje :redevil: grubos i ta aksamitnosc to podstawa, tez odpowiedni ksztalt ale to trudno mi tak spisac i musi byc smakowity

co do twardosci to juz raczej jak sie zadziala a wtedy to kazdy jest twardy :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...