Skocz do zawartości
sfinksi

O tych trzech i reszcie

Rekomendowane odpowiedzi

Czytamy czytamy i czekamy na wiecej. Ciężko tylko coś samemu napisać żeby dorównywalo twojej powieści. A i wielki szacunek za ciągłość i niezmiennie dobre pióro.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Romuś

Bardzo mi się podoba, gratuluję talentu:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koleś pieprzył mnie od tyłu, nagle jeden z jego kolegów chwycił swój telefon, popatrzyłam w jego stronę a on zrobił zdjęcie, utrwalił moment w którym małolat ślizga się w mnie, moment w którym mnie rżnie, wkurzyłam się, zaczęłam się wyrywać, wtedy autor zdjęcia wyciągnął z torebki mój telefon, spisał coś z niego.

• to jest numer twojego męża ? - zapytał, pokazał mi kartkę, potwierdziłam, że to prawda – więc słuchaj, jak będziesz niegrzeczna i nie będziesz nas teraz słuchać, jeśli nie będziesz potulna wyślemy za chwilę tą fotkę mms`em twojemu mężowi, niech zobaczy jak się zabawiasz w trakcie jego nieobecności, niech wie co teraz robisz, należy mu się ta informacja, nie sądzisz ?, więc jak ? - zapytał, w tym samym czasie małolat który stał przede mną dotknął swoimi ustami moich ust, zaczął mnie całować.

• Słuchaj, ona chyba chce abyś wysłał to zdjęcie – powiedział, nie miałam wyjścia, zaczęłam odwzajemniać pocałunki, zaszantażowali mnie – bardzo ładnie – mówił – a teraz języczek, teraz języczek – wiedziałam co ma na myśli, wystawiłam do przodu swój zwinny języczek, zaczęłam się z nim lizać, jego dłonie powędrowały w kierunku moich piersi, zaczął powoli rozpinać mi bluzkę – pokaż co tam masz - powiedział, położył dłonie na moich nagich już piersiach, po chwili koleś z tyłu znów zaczął sadzić moją małą, znów mnie pieprzył, całowałam się z jednym a drugi mnie rżnął, rżnął od tyłu – fajne, fajne masz te cycuszki – usłyszałam – ale moim zdaniem twoje usta są wyjątkowe, takie namiętne i gorące, wymagają odpowiedniego potraktowania, chce je mieć, chce je mieć – mówiąc to cisnął mnie w dół, zgięłam się w pół, jego kutas był już przede mną, stał na baczność – do roboty malutka, do roboty – powiedział, chwycił z tyłu za włosy, po chwili jego penis był już we mnie, w moich ustach, zaczął je rznąć – ciągnij, ciągnij, ciągnij dobrze, całego, całego – mówił – Jola słuchaj – mówił - za tydzień w sobotę ubierzesz się w krótką spódniczkę, bardzo krótką, pończochy, buty na wysokim obcasie, koronkowe, prześwitujące majteczki, skąpą bluzkę z dużym dekoltem, to wszystko kupi twój mąż dzień wcześniej, powiesz mu, że to dla niego, ubierzesz to wszystko i przyjdziesz o 22 w sobotę do klubu, wymyślisz coś mężowi, wymyślisz aby poszedł z tobą, będzie widział, że wyglądasz jak rasowa kurwa, więc przyjdziesz do tego klubu z nim, mężczyźni będą wiedzieć po co przyszłaś, będziesz czuła na sobie ich spojrzenia, zobaczysz nas, przyjdziemy po ciebie, będziemy czekać przy barze, powiesz mężowi że musisz na chwilę wyjść, powiesz żeby poczekał, podejdziesz do nas, twój ślubny zobaczy to, zobaczy jak z nami rozmawiasz, pocałujemy cię delikatnie w policzek, będzie widział jak chwytamy cię za za ręce i wyprowadzamy z klubu, będzie widział jak kręcisz pupą, zobaczy nasze dłonie na twoim tyłku, domyśli się, domyśli po co wychodzimy, domyśli się, że za chwilę nam się oddasz, pójdziemy do akademika, pójdziesz z nami się rżnąć a on będzie czekał, będzie pił piwo w klubie i czekał na ciebie, zrobimy to szybko aby zbyt długo nie tęsknił, wrócimy razem, podejdziesz z nami do męża, podejdziesz do niego, oddamy mu cię, pogratulujemy ślicznej żony, oddamy mu jego własną żonę, zerżniętą, wystukaną przez młode kutasy, będzie to wiedział, usiądziemy z wami, będziemy bawić się razem, będziesz siedzieć pomiędzy nami, on po drugiej stronie, będzie widział jak cię obmacujemy, będzie widział, że nasze dłonie dotykają pod stołem twoich ud i wędrują wyżej, wędrują do celu, będziesz się wtedy patrzeć na męża, będziemy paluszkami obrabiać twoją cipkę gdy wasze spojrzenia się spotykają, kiedy wreszcie on będzie chciał już iść do domu, powiesz mu, że zostajesz, że z nami zostajesz, powiesz, że dziś śpisz w akademiku, powiesz, że wrócisz nad ranem, zamówisz mu taksówkę, odjedzie sam, więc jak ? – pokazał na kumpla z telefonem gotowym do wysłania fotki – przyjdziesz z nim za tydzień ? - w tym samym momencie trysnął we mnie, w moje usta, to był pierwszy mężczyzna który to zrobił, to tej pory nie pozwalałam mężowi na to, nie chciałam aby myślał o mnie jak o dziwce, ktoś go wyprzedził, ktoś zrobił to przed nim, pierwszy raz miałam w ustach męską spermę, byłam wystraszona, sama na to sobie zapracowałam swoim zachowaniem w klubie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak wena wróci, narazie nie mam natchnienia na pisanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo piękne historie. Czekamy na więcej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jola jest wspaniała. Poponiżaj ją trochę. Niech młodzież ma jak najwięcej frajdy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siądę w weekend i coś dopiszę jeśli chcecie poczytać co z tą Jolą i Ewą było dalej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek malywil

oczywiście, że chcemy:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...