Skocz do zawartości
sfinksi

O tych trzech i reszcie

Rekomendowane odpowiedzi

To jedna zagadka już się wyjaśniła. Czas na drugą :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jedna zagadka już się wyjaśniła. Czas na drugą :P

podobało ci się rozwiązanie tej zagadki ? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie to zebym sie czepiał ale mi osobiście bardziej podobały się dłuższe odcinki . Tyle jeśli chodzi o długość bo co do treści to dalej trzyma. bardzo wysoki poziom

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

n

nie to zebym sie czepiał ale mi osobiście bardziej podobały się dłuższe odcinki . Tyle jeśli chodzi o długość bo co do treści to dalej trzyma. bardzo wysoki poziom

wiesz - wszystko jest w logicznej całości, nie mam teraz czasu za bardzo aby tak siedzieć i pisać, wrzucam więc po kawałku

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

podobało ci się rozwiązanie tej zagadki ? :)

Jasne, ze tak chociaż nie będę ukrywał, że zabrakło mi trochę innej perspektywy. Mianowicie fajnie byłoby przeczytać o akcji Kaśki z portierem z takiej gdzie "kamera" jest jakby zawieszona nad nimi i możemy prześledzić cały dialog i zachowanie obu stron. Coś jak przy powrocie z akademika kilka postów wcześniej gdzie wszyscy brali udział w akcji, a nie tak tutaj gdzie tylko Kaśka opisywała, co z nią robił Romek. Po prostu Romek jest na tyle charakterystyczny, że każda jego obecność dodaje sporo smaczku :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, ze tak chociaż nie będę ukrywał, że zabrakło mi trochę innej perspektywy. Mianowicie fajnie byłoby przeczytać o akcji Kaśki z portierem z takiej gdzie "kamera" jest jakby zawieszona nad nimi i możemy prześledzić cały dialog i zachowanie obu stron. Coś jak przy powrocie z akademika kilka postów wcześniej gdzie wszyscy brali udział w akcji, a nie tak tutaj gdzie tylko Kaśka opisywała, co z nią robił Romek. Po prostu Romek jest na tyle charakterystyczny, że każda jego obecność dodaje sporo smaczku :D

trudno pisać ciągle tak samo, staram się urozmaicać to opowiadanie pisząc jak się da w różny sposób, tak samo było by nudno, może Kaśka się kiedyś Joli zwierzy szczerze z tego jak zapłodnił ją Romek :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

które opowiadania z forum warto przeczytać bo ostatnio tylko piszę, kancelarię ? czy coś jeszcze ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...