Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Nasza perwersja

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie mialem tu dopisać nastepna perwersje ale Sem mnie wyprzedził...

Otóż zamykając moja dyskusję w tym temacie, gdybym to dzisiaj mlial włączyć reset i zaczynać "od nowa" to żadnych już kłamstw, szukalbym partnerki, która akceptowała by moje fantazje i skłonna by była je realizować...

Nie wyobrażam sobie budować nowego związku i już na starcie kombinować, klamac, i ranić.... ale to moja wersja...

Co do perwersji, seks z kochankiem tuż przed ceremonia ślubu, z finałem w środku,- świadomość że ona mi tu coś tam przyzeka a w środku ma jego spermę,

No i dość często powtarzajaca się fantazja noc poslubna z kochankiem..

No ale zdaje się że odbiegam od tematu bo fantazje to inny dział...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że jest to taki sam przykład jak każdy inny przytaczany u nas, nie widzę tu chwytów poniżej pasa. Tyle razy już rozmawialiśmy o lojalności i o tym jak to się ma do cuckold.

A ja uważam, że jest, bo nie mówimy o jakimś kochanku, który nie jest na forum, a nawet jeśli jest, to jego nicku nikt nie ujawnia, nieprawdaż? A Illę i Ulgełego znamy z forum, Illę nawet kilka osób osobiście. Sorry, dla mnie to jednak jest różnica.

Poza tym NIE KRYTYKOWAŁAM Alice, wręcz podkreślałam, że z Jej strony to JEST perwersja, IMO. :D Nt. Kochanka mam takie zdanie, o jakim napisałam i podkreślam - nikt nie ma obowiązku się ze mną zgadzać.

I to, mam nadzieję, koniec wywodów w tej kwestii. Wróćmy do tematu, bardzo proszę. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyciagam temat .

Chociaz w sumie nie wiem czy mnie nie zakrzyczycie ;)

Perwersja dla mnie jest seks podczas okresu, krew na bialych przescieradlach, na mnie I moich partnerach.

Z wiadomych wzgledow taki sex nie wszystkim odpowiada, ale mnie podnieca...

Krew ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Okres mojej żony indywidualnie nie kręci mnie mocno, nawet zazwyczaj się powstrzymuję, przynajmniej od penetracji, ale mam fantazję, że razem z kochankiem rżniemy ja we dwóch właśnie w tym czasie i wszyscy i wszystko jest we krwi. Może kiedyś ją zrealizujemy. Nawet włosy mi stają...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Krew

W zasadzie to akurat KREW jest zawsze perwersyjna!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyzwiska, szarpanie, duszenie, klapsy, pejcz, skóra, gadżety i duuuużo opisanych powyże. Pewnie to mało perwersyjne :))))

Monic---jesteś niepoprawna :redevil:

Lubię twoje perwersje :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie kręci

Bukake w większym gronie

Zuza

Yyyyy.....?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Krew, - kiedyś próbowałem, zupełnie mnie nie kręci...

Ale sperma, na ciele, w ciele-wypływająca, na cipce, na posladkach, na twarzy, we włosach, w ustach..., sperma kochanka oczywiście... Bardzo mnie rajcuje...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zrealizowane uwazane za mala perwerke:

1) Rimming w dwie strony

2) Kulki analne w mojej pupci ktore wlozyla Hotka (tylko taka opcja wchodzi w gre bo uwielbiam peiszczoty analne)

3) Lodzik w trakcie jazdy po miescie

4) Uzywanie przedmiotow i owocow jako wibratora

5) Karmienie kobiety owocem lub ciastkiem z moja sperma

6) Calowanie sie z Hotka keidy usta miala pelne mojej spermy

7) Piss w dwie strony

8) Fisting

Do realizacji:

1) Strape-on (jesli jakas kobieta obecna na forum mialaby ochote na taka zabawe to prosze o PW) :)

2) Szeroko pojete zabawy w wiekszym gronie

Wiecej zabaw nei pamietam, szanowne grono forum prosze o tolerancje i ewentualne pytania :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Krew to jakoś tylko ze swoim facetem, a też nie każdego dnia okresu - zbyt mnie wszystko boli. Gdzieś już kiedyś mówiłam, że facet marzył, by ją spijać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...