Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Nasza perwersja

Rekomendowane odpowiedzi

Alice, jeśli o Ciebie chodzi - yes, perwersja. :D

Jeśli o niego, a narzeczona nie w klimatach - to dla mnie patafian, którego nie warto osikać. Sorry, że tak dosadnie, tak to czuję.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie póki co to perwrsją było jest PiS,ale tylko ten ona(żonsia)mi:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

poniżanie partnerki czy partnera lub bycie poniżanym... bardziej psychicznie niż fizycznie i tylko w trakcie seksu (w życiu jestem wyjątkowo niezależny, i nienawidzę jakichkolwiek przejawów dominacji w stosunku do mojej osoby). Nie lubię ustalonych ról, reguł, w sensie: ja dominuję Ty - spełniasz moje żądania. Raczej lubię, gdy można się tymi rolami wzajemnie wymieniać, raz dominować, raz być zdominowanym...

też to lobię... i przede wszystkim S P O N T A N..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Perwersje? Samo to, że jestem biseksualny, to dla niektórych już pewnie niezła perwersja. :-)

Ale w sumie z takich ostrzejszych jazd, to kręci mnie pissing oraz poniżanie partnerki czy partnera lub bycie poniżanym... bardziej psychicznie niż fizycznie i tylko w trakcie seksu (w życiu jestem wyjątkowo niezależny, i nienawidzę jakichkolwiek przejawów dominacji w stosunku do mojej osoby). Nie lubię ustalonych ról, reguł, w sensie: ja dominuję Ty - spełniasz moje żądania. Raczej lubię, gdy można się tymi rolami wzajemnie wymieniać, raz dominować, raz być zdominowanym...

Korn gdyby nie to o biseksualiźmie to tak jakbym czytał o sobie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiekszosc kochankow nie wtajemnicza swoich zyciowych partnerek w swoje "sekretne zycie", czyz nie ...?

Ja go nie oceniam, ale z mojego punktu widzenia to perwa :)))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja go nie oceniam, ale z mojego punktu widzenia to perwa :)))

jest w tym pewna nutka perwersji, ciekawe tyko, czy jego przyszła żona cokolwiek podejrzewa? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jest w tym pewna nutka perwersji, ciekawe tyko, czy jego przyszła żona cokolwiek podejrzewa? ;)

Nie nie i jeszcze raz nie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nie i jeszcze raz nie

Więc chyba sytuacja jest idealna i jeszcze bardziej podniecająca. Tylko zastanawia mnie zachowanie kochanka w tym momencie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O

Czy można uznać za perwersja, kiedy kochanek w srodę mówi mi, że oswiadczy się swojej dziewczynie, w czwartek się oświadcza, dziś chwali się na fejsie, a ja mu oficjalnie składam gratulacje :D ?

Dobre :redevil: .

Z Twojej strony to niewątpliwe perwersje, jeszcze lepiej gdybyś była na jego weselu, jednak z jego strony to chore zachowanie i tu niewarto rozwijać tematu bo nie takie było pytanie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Grabo, masz rację. Tu jednak jest szczególna sytuacja - zaręczyny. A to powinien być moment wyjątkowy, zarówno dla mężczyzny, jak i kobiety, przynajmniej w moim odczuciu. Absolutnie nikt nie musi się ze mną zgadzać, to moje bardzo subiektywne zdanie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...