Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Nasza perwersja

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteście perwersyjni..jaka jest wasza perwersja i co do niej zaliczacie?

Ja próbowałem zrobić listę i pierwsze co mi na myśl przyszło i uwielbiam (choć pewnie nie dla każdego to perwersja):

- trójkąty uwielbiam

- mocne posuwanie w usta partnerki

- klapsy, podduszanie, ciągnięcie za włosy

- jak ktoś patrzy

- uwielbiam patzreć jak moja partnerka sama się zaspokaja

- partnerka zajmująca się moją dziurką

- uderzanie członkiem po twarzy

- seks w publicznych miejscach

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No oki tylko dlaczego zakładasz że to co napisałes jest perwersyjne :) Myślę że dla wielu, może nie wszystko ale część z opisanych przez Ciebie zachowań jest zupełnie normalna w seksie, jest codziennością. Sam kilka opcji traktuję jako normalną sprawę podczas igraszek.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z takich moim zdaniem delikatnych perwersji dopisał bym.

- piss

- głębokie gardło połączone z podduszaniem, tzn krociutkie przerwy na zaczerpnięte powietrza..

- publicznie- bardzo skapy wręcz "kurewki" ubiór i makijaż

chodzą mi po głowie bardziej perwersyjne ale to chyba w innym dziale...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chodzą mi po głowie bardziej perwersyjne ale to chyba w innym dziale...

Możesz wymieniać tutaj. Nic jednak nie stoi na przeszkodzie, byś jako uległy Rogacz, rozwinął trochę dział Ultimate Cuckold.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czytam i się zastanawiam, co dla mnie jest perwersją.

I większość z wymienionych to normalka :D.

Wiem, że dla par tradycyjnych trzecia osoba w łóżku byłaby już perwersją- a dla mnie to coś naturalnego.

leciuśka perwa to dla mnie strapon i jazda- z mężem lub kochankiem

z grubszej rury- fisting

pissing

a już mega perw- ( ale ciiiiiiiiii, nie mówiłam tego głosno....) - bycie pony girl .... :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

[...]- bycie pony girl .... :D

Uuuu. :) Bycie klaczą Cię podnieca? Mocne... Zniewolenie w stajni przez dłuższy czas czy po prostu motyw bycia w uprzęży lub w zaprzęgu?

Oczywiście po cichu pytam... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z takich perwersji w "klimacie" było tu kiedyś takie opowiadanie,

Kochanek"dysponuje" hot wife jak swoją własnością, hot wife stawia się u kochanka na karzde zawołanie (telefon) w dzień i w nocy, "używa" jej czasem noc, a czasem kilka dni,oddaje ją kumplom, zakazuje seksu z rogaczem, rogacz nigdy nie wie kiedy kochanek ją zabierze i kiedy zwróci, w tym opowiadaniu chyba tydzien była u niego...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli chodzi o moje perwesje to:

- cuckold, na razie na etapie namawiania żony

- fisting

- różnego rodzaju wibratory, którymi zadowalam żonę

- warzywa używane jak powyżej

- damskie szpilki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...