Skocz do zawartości
Zouza

Przepraszam, że...

Rekomendowane odpowiedzi

Gdy chodzi o łóżko, nigdy nie powinno się mówić "przepraszam Kochanie". Ma to związek z innym tematem, który ostatnio uruchomił Jurysta, ten "przedruk" z Onetu. W zasadzie to jako odpowiedź, można by tu było wkleić ten artykuł. Nie ma nic bardziej zabójczego dla łóżka, niż poczucie winy że się czegoś w tym łóżku nie zrobiło. Wtedy się robi taki gówniany "przyjacielski klimat" a jedno z dwojga, marzy po prostu o mocnym (dosłownie) rżnięciu. Albo jeszcze gorzej, obwiniać partnera i wręcz "wyłudzać" te przeprosiny. Tworzyć gęstą, chujową atmosferę. Nie ma nic gorszego. Słowo przepraszam, podziała tutaj jak mój ty bidulo, moja ty bidulko, tak cię boli głowa, taki masz problem w pracy, tak cię ktoś zdenerwował, że aż ci nie staje że aż jesteś sucha jak pieprz. Lepiej i prościej jest powiedzieć od razu, że po prostu nic z tego nie będzie i delikatnie złagodzić atmosferę. Zostawić wszystko bez tłumaczeń. Dotykać. Użyć silnych ramion w których się można schować. Wytrawny Kochanek (niekoniecznie mężczyzna, kobiety też są wytrawnymi kochankami) sam szybko odkryje że coś nie gra, bo reakcji ciała nie sposób udawać. Łóżkowe przeprosiny są złe. Generują poczucie, że niebawem będzie trzeba. A to jest również złe.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po za łóżkiem słyszałam i nadal słyszę że za dużo przepraszam ,może to kwestia wychowania a może "dawnego przyzwyczajenia ".

W seksie dla mnie słowo przepraszam nie istnienie ,no chyba że podczas zabawy wsadziłabym niechcący partnerowi palec w oko ,czy coś w tym rodzaju :lach:,nie zdarzyło mi się póki co :-P . Nie lubię też kiedy ktoś mnie przeprasza ,zdarzyło mi się to parę razy i przyznam że wkurzają mnie takie akcje ,ja się czuje niezręcznie a i sytuacja która wcale nie była aż taka tragiczna robi się żenująca.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aine, dziwie sie Twojej wypowiedzi co do tego:

Nie lubię też kiedy ktoś mnie przeprasza ,zdarzyło mi się to parę razy i przyznam że wkurzają mnie takie akcje ,ja się czuje niezręcznie a i sytuacja która wcale nie była aż taka tragiczna robi się żenująca.

Mysle, ze lepiej jak przeprosi i zrobi jakis gest ktory moze oznaczac ze nie jestes byle jaka osoba dla niego? A, moze chodzi o sam szacunek do Ciebie? To tylko moje takie wymysly czy cos, ale mysle ze przepraszam powinno byc slowem znanym kazdej osobie i powinno sie go uzywac o blacha rzecz. Ktora pokaze osobie ze szanujesz ja i moze Ci zalezec na tej osobie i boi sie urazic Twoich uczuc w stosunku do danej osoby.

Jezeli nie mam racji, lub ktos uwaza to za glupote to prosze starac sie nie zwracac na moj post uwagi. :D Co do pytania, powinno sie uzywac tego slowa jak najczesciej i pokazac drugiej osobie ze sie ja szanuje i nie jest zwykla osoba ktora sie ma mocno w tylku bo sie nawet jej nie zna. Wiec, jezeli cos sie zrobi i sie tego zaluje to wtedy najczesciej jest pora aby to wypowiedziec. (Ale szczerze, a nie palnac od tak).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
equ,no chyba się nie zrozumieliśmy ,o przepraszanie w łóżku mi chodzi ,np: za to że jemu nie stoi ,albo że on już ,ja jeszcze itp...no nie lubię i nic na to nie poradzę,w innych sytuacjach -poważniejszych i poza łóżkiem -Tak ! przepraszam jest dla mnie ważnym słowem . ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

equ,no chyba się nie zrozumieliśmy ,o przepraszanie w łóżku mi chodzi ,np: za to że jemu nie stoi ,albo że on już ,ja jeszcze itp...no nie lubię i nic na to nie poradzę,w innych sytuacjach -poważniejszych i poza łóżkiem -Tak ! przepraszam jest dla mnie ważnym słowem . ;)

To ja przepraszam, zle zrozumialem! ojeju, az glupio sie zrobilo. Myslalem ze napisalas to o ogolnie, a tu chodzilo o sprawy lozkowe. :mur:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no chyba że podczas zabawy wsadziłabym niechcący partnerowi palec w oko

obawiam się, że znaleźliby się głodni i takich doznań..

w zasadzie nie sprecyzowałaś, które oko miałaś na myśli

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

egu ,spoko ;) nic się nie stało !

Tak właśnie myślałam że się nie zrozumieliśmy :-> . I plus w tym taki że mogłeś mnie przy okazji przeprosić :mrgreen:

obawiam się, że znaleźliby się głodni i takich doznań..

w zasadzie nie sprecyzowałaś, które oko miałaś na myśli

Następnym razem nie zapomnę ,napisze który palec w które oko ... :lach: A to takie ważne ? :shock::D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aine, az mi banan zaowocowal po Twojej wypowiedzi. (Chodzi, o poprawe humoru - zeby nie bylo zadnych innych dopowiedzen. :D) A, co do przeprosin - ktos musial byc pierwszy, no nie? :D

Im dluzszy palec tym ciekawszy efekt, wiec wazny. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ten banan to mi się skojarzył od razu odpowiednio :mrgreen:

a palec pamiętaj że w oko, prawe albo lewe nie gdzieś tam indziej... :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...