Skocz do zawartości
Zouza

Przepraszam, że...

Rekomendowane odpowiedzi

Temat plątał mi się po głowie od bardzo dawna, nie chciałam jednak by był kojarzony z miejscem, czasem, osobami.

Czasem to słyszę. Co dziwne - absolutnie nie od tych, od których mogłabym.

Mówicie czasem komuś "przepraszam". Jeśli tak - to za co?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za sprawioną komuś przykrość albo za nadępnięcie komuś na odcisk ;) niecelowo rzecz jasna :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy od kontekstu.

Z własnej winy potrafię powiedzieć, gdy byłam niemiła, gdy nie miałam racji itd.

Pretensjonalnie gdy ktoś nie zwraca na mnie uwagi, a ja mam sprawę.

Ironicznie gdy się z kimś nie zgadzam, a jestem przekonana o swojej racji.

Przechodząc w tłumie, starając się przez niego przepchać.

Podczas rozmowy, gdy chcę komuś przerwać i powiedzieć coś swojego.

Za dużo znaczeń tego słowa mam w głowie, więc nie wiem za bardzo które mogłabym bardziej opisać i którego dokładniej szukasz w tym temacie.

Ona

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam,bardzo często,jeżeli swoimi słowami lub zachowaniem sprawiłem komuś przykrość.

Jeżeli jest np.cisza w eterze,między mną,a drugą osobą,to zapobiegawczo wychodzę z przeprosinami.

Ludzie mają rózne charaktery i niekoniecznie,może się spodobać np.moje poczucie humoru.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli na kogoś nawrzeszczę, a potem dopiero pomyślę to przepraszam. Niestety dosyć często uważam, że nic nie dzieje się bez przyczyny i nie do końca czuję swoją winę, żeby pokusić się o przeprosiny. Rzadko wyciągam pierwsza rękę... W myślach to i nawet to robię, ale do faktu jakoś trudno mi przejść :/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, nie sprecyzowałam. Chodzi mi o "przepraszam" w seksie. Ups! ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, nie sprecyzowałam. Chodzi mi o "przepraszam" w seksie. Ups! ;)

A za co ja mam przepraszać w seksie???

Chyba,że za mocno sprałbym Cię po tyłku Zuziu hehe

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, grozisz, czy obiecujesz? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale "przepraszam" przed czy po? W sensie, że np. "Przepraszam Kochanie, ale boli mnie dzisiaj głowa" czy "Przepraszam, ale nie dam dziś JEDNAK rady"?

Czy przepraszam, że ja już skończyłam, a na Ciebie nie mam już siły! ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera, Muszko, na wszelkie! Nie przeszło mi przez mózgownicę. :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...