Skocz do zawartości
Alice

spanking

Rekomendowane odpowiedzi

Każda ale to każda kobieta gdy jest odpowiednio przygotowana lubi klapsy , a jeżeli nie lubi to widocznie robi to z nie odpowiednim partnerem , trzeba wyczuć odpowiedni moment na pierwszy „cios” a potem to już z górki można przenosić zabawę na resztę ciała :D

Bzdura, specjalisto od kobiecych upodobań. Wątpię, by kobieta o seksualnej naturze 100% dominującej dała się Tobie przekonać. Podkreślę, że strzelenie trzy razy przez tyłek podczas seksu trudno nazwać spankingiem.

Lula.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bzdura, specjalisto od kobiecych upodobań. Wątpię, by kobieta o seksualnej naturze 100% dominującej dała się Tobie przekonać. Podkreślę, że strzelenie trzy razy przez tyłek podczas seksu trudno nazwać spankingiem.

Lula.

Zle to określiłem droga Pani :D każda kobieta uległa lubi takie zabawy ,i nie chodzi tu tylko o klapsy tylko o więcej .. Tak jak z ZK trzeba do tego dojrzeć ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każda ale to każda kobieta gdy jest odpowiednio przygotowana lubi klapsy , a jeżeli nie lubi to widocznie robi to z nie odpowiednim partnerem , trzeba wyczuć odpowiedni moment na pierwszy „cios” a potem to już z górki można przenosić zabawę na resztę ciała :D

arni88, jesteś w wielkim błędzie. Wiele kobiet wręcz nawet nie dopuszcza do siebie takiej myśli, a co dopiero jej realizację.

Idąc twoim rozumowaniem, stwierdzam iż ty lubisz ja tobie kobieta depcze szpilką po penisie. W końcu to tylko kwestia wyczucia odpowiedniego momentu...

Takie rozumowanie, jest zarówno uwłaczające kobietom, jak i dominującym mężczyznom.

To psychika powoduje iż kobieta chce owe klapsy otrzymać, a nie chwila i moment.

Kobieta (oczywiście również uległy mężczyzna) nie ulegnie komuś komu nie będzie chciał ulec. A i owa osoba Dominująca, musi umieć dostosować samą formę (zarówno narzędzia jak i siłę ich użycia) do możliwości osoby uległej. To ma być w efekcie doznanie a nie znęcanie się..

zaraz napiszesz, że to może być forma kary, więc nie. Zatem od razu uświadamiam, iz to kara w celu poznawczym i wychowawczym a nie maltretowanie. A za takowe wiele kobiet potraktuje nawet zwykłe klapsy jeżeli ich nie chcą.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wzbudziłem dyskusje i kontrowersje , ale dobrze o to chodziło :) Rafik_79 zgadzam się z tobą ze wiele kobiet stara się nie dopuszczać takich myśli ale czy jesteś pewien ze gdzieś z tylu głowy nie marzą o tym tylko boja się do tego przyznać?? Tutaj trzeba by zapytać kobietę która tak myślała a potem zgodziła się na tego typu zabawy co było boddzcem który ruszył ja w tym kierunku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wzbudziłem dyskusje i kontrowersje , ale dobrze o to chodziło :) Rafik_79 zgadzam się z tobą ze wiele kobiet stara się nie dopuszczać takich myśli ale czy jesteś pewien ze gdzieś z tylu głowy nie marzą o tym tylko boja się do tego przyznać?? Tutaj trzeba by zapytać kobietę która tak myślała a potem zgodziła się na tego typu zabawy co było boddzcem który ruszył ja w tym kierunku.

To iż sporo kobiet kiedyś fantazjowało o takiej formie, lub zdominowaniu nie oznacza iż kiedykolwiek to zrealizują. Kobiety fantazjują także o gwałcie etc, ale czy to oznacza iż będę szczęśliwe jeżeli je ktoś zgwałci? Czy wówczas osiągną przyjemność czy też tylko traumę po takim akcie zbezczeszczenia ich cielesności?

Praktykuję takie zabawy już wiele lat, i z swoich obserwacji wiem iż to kwestia kobiety, jej nastawienia psychicznego, a nie momentu. Żeby kobieta tego chciała, musisz wzbudzić w niej poczucie  takiej potrzeby w korze limfatycznej, a to nie kwestia chwili tylko dania jej poczucia bezpieczeństwa przy tobie, oraz zaufania. Nawet jeżeli cześć kobiet pragnie w takiej relacji poczucia podczas spotkania  bezsilności Seligmanowskiej, zawsze ma w tle poczucie zaufania i bezpieczeńswta, które ty musisz jej zapewnić.

Jednakże weź pod uwagę, że cześć kobiet które mogą o tym fantazjować nigdy do takiej sytuacji nie dopuści chociażby z powodu poczucia własnej godności etc. To niestety nie jest takie proste jak to napisałeś.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli Twoja kochanka wyznaczy Ci granicę - żadnego seksu analnego, to zgwałcisz ją analnie, bo przecież tylko jej się wydaje, że nie chce?

Dobrze, gdzieś wyżej uściśliłeś, że w Twych dywagacjach chodzi Ci o kobiety uległe. Każda z tych kobiet jest jednak zupełnie inna. Nie każda kiedykolwiek będzie gotowa na regularną chłostę, bo tym jest dla mnie z definicji spanking, a nie przytoczone wcześniej trzy strzały przez tyłek podczas seksu.

Kiedyś było mi dane wymierzać razy innej uległej, na polecenie i w obecności jej Pana. Podczas tego samego spotkania, wcześniej, to ja przyjęłam od niej tą samą liczbę uderzeń, tym samym narzędziem. Nasze reakcje były totalnie inne. Przypuszczam, że w naszych głowach też działo się coś zupełnie innego... Nawet pomimo tego, iż generalizując - obie chciałyśmy poczuć nad sobą bat. Uogólniasz.

Lula.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wzbudziłem dyskusje i kontrowersje , ale dobrze o to chodziło

A tam kontrowersje... co jakiś czas pojawia się tu mężczyzna, który mówi: "każda kobieta", "czy żadna kobieta". Bo przecież on wie lepiej od kobiet. :D

Co prawda nie zgodzę się z Lulą, że spanking to nie wiadomo jakie lanie i wymierzenie - no nie wiem - minimum 50 batów, bo  już te parę klapsów w tyłek podchodzi pod tę definicję, ale to tylko nomenklatura. ;)

I tu dochodzę do sedna - spanking spankingowi nierówny. Bo zupełnie inaczej widzieć będzie spanking kobieta, która lubi właśnie kilka klapsów w tyłek, ale kompletnie inaczej regularne lanie, a widywałam i takie, gdy tyłek przypominał tatara, a krew lała po udach (na co ja np. bym się nie zgodziła).

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tam kontrowersje... co jakiś czas pojawia się tu mężczyzna, który mówi: "każda kobieta", "czy żadna kobieta". Bo przecież on wie lepiej od kobiet. :D

Co prawda nie zgodzę się z Lulą, że spanking to nie wiadomo jakie lanie i wymierzenie - no nie wiem - minimum 50 batów, bo  już te parę klapsów w tyłek podchodzi pod tę definicję, ale to tylko nomenklatura. ;)

I tu dochodzę do sedna - spanking spankingowi nierówny. Bo zupełnie inaczej widzieć będzie spanking kobieta, która lubi właśnie kilka klapsów w tyłek, ale kompletnie inaczej regularne lanie, a widywałam i takie, gdy tyłek przypominał tatara, a krew lała po udach (na co ja np. bym się nie zgodziła).

Właśnie, tak jak każda kobieta jest inna, tak każda gdzieś tam sobie inaczej zdefiniuje spanking. Na przykład - wątpię, by może? publikując tu swe ogłoszenie chciała umówić się na trzy klapsy i do domu ;).

I ja - lubię te trzy klapsy jako urozmaicenie, ale nie jest to ten spanking którego pragnę najbardziej.

Intensywność i wszystkie inne szczegóły są tym bardziej kwestią bardzo indywidualną.

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak to ująłem w poprzednich postach; każdy spanking, niezależnie czy to 3 klapsy czy "tatar", należy dostosować do uległej żeby nie przekroczyć tej cienkiej granicy pomiędzy rozkoszą a traumą...

To rola osoby Dominującej, która musi być odpowiedzialna oraz umieć odczytać uległą, która może sama nie wyczuć momentu granicznego poprzez chwilowe emocje.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cała przyjemność po mojej stronie :)

Co do tematu to zgodze się Zouza , każda kobieta odbiera spanking inaczej , dla jednej kobiety seria klapsów to już dużo a dla innej bez krwi się nie obejdzie , każda kobieta odbiera to inaczej tak jak każda kobieta jest inna i gdzie indziej leżą jej granice ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...