Skocz do zawartości
Alice

spanking

Rekomendowane odpowiedzi

To jak było kiedyś, jak nieraz tym samym batem dostały konie i ze 2 osoby albo i więcej. ;)

Spanking, choroba dobitnie przenoszona za pomocą długich narzędzi.

Skupiamy się na tym co przed zabawą, pamiętajmy o higienie zaraz po zabawie. Pamiętajmy jednak o osobie, która te razy przyjęła, aby ją powiedzmy "opatrzyć" pozwolić się odświeżyć. Również jak się zadba o bijadła tuż po zabawie, o wiele łatwiej je utrzymać nazwijmy w "świeżości".

Kiedyś poznałem pewną "s", spotkałem się z nią ze 2-3 razy, zadałem jej pytanie, czy ma swoje zabawki, zaczęła mi wymieniać co ma. To od razu tekst typu, bierzesz wszystko co masz na następne spotkanie. Wtedy nie wiedziałem iż to zdanie będzie początkiem naszego końca.

Spotkanie za jakiś czas,  oczywiście pokaż to co ze sobą wzięłaś. Zaczęła zabawki wyjmować, jak zobaczyłem w jakim stanie były pojemniki, opakowania, futerały w którym te zabawki leżały to wierzcie mi, brzydliwy nie jestem, ale mnie ruszyło. Kazałem jej to spakować ponownie do torby, jej też, odwiozłem ponownie skąd wziąłem, a przy tym się nasłuchałem jaki to ja wybredny jestem, maczo bo laski zmieniam itp. a te zabawki to można było iść do łazienki i umyć. Chyba chciała mi zaimponować, że w ramach higieny, czyści zabawki tuż przed ich użyciem.

Pamiętam jak dziś, ale byłem chmurą gradową. Utkwiło mi to tak w pamięci, że chyba Alzheimer mi to zabierze, albo i nie.

• Lubię 4
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam uderzenia  ratanową szpicrutą, później lubię patrzeć w lustrze na pozostawione ślady i żal mi ich gdy znikają on

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, LadyA&psina pisze:

Uwielbiam uderzenia  ratanową szpicrutą

Ratan jest uroczy! :wub: Możemy założyć fan klub. :D

Lula.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Sailor&Lula pisze:

Ratan jest uroczy! :wub: Możemy założyć fan klub. :D

Lula.

Czy jest coś czego nie lubisz

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, maniurka pisze:

Czy jest coś czego nie lubisz

Ale z kategorii bijadeł czy tak ogólnie?

Lula.

• Lubię 2
  • Haha 3
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spanking uwielbiam! Może być dla mnie kara jak i nagroda, przyjemnością. Kwestia tego jak jest zaserwowany, w jakiej atmosferze i z jakim zamiarem. Mam swoje ulubione narzędzia jak i te, których wolę unikać. Lubie te skórzane, nie przepadam za drewnem. Trzcinki rattanowe to ciężki przeciwnik, tak samo jak silikonowy bat, tzw. „ogon szczura”.

• Lubię 4
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...