Skocz do zawartości
Alice

spanking

Rekomendowane odpowiedzi

Ja na początku swojej " przygody" z bdsm zaczolem od dominacji, ale jakoś jak udezylem to zaraz było mi żal i bym przychylił, wypiescil to 'bolace" miejsce, rola uleglego bardziej mi podchodzi, ale osoba która mnie zdominuje musi czuć ten klimat bo wyczuwam czy dana osoba gra, czy rzeczywiście to lubi, natomiast lubie patrzec jak kobieta jest zdominowana, ponizona...

Co do własnej płci, nie ciągnie mnie to, ale jeśli moja Pani zmusiła by mnie do takiej zabawy to tylko i wyłącznie jako ulegly, tu dominacja z mojej strony wogole nie wchodzi w gre

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klapsiki to jest to!!! Tutaj Panie mają fajne tyłeczki więc ochota na klapsy jest ogromna z Mojej strony :redevil: Zresztą z Moją kochanką lubimy takie zabawy spankingowe to nas pobudza strasznie :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Scarlett

Ja napiszę jak to jest z punktu widzenia osoby, która te klasy daje. Bardzo lubię takie klasy, traktuję je jako małe pieszczotliwe pocałunki. Na przykład w ciągu dnia nie mogę obojętnie przejść obok męża aby go klapnąć w pupę na przykład, tylko muszę uważać aby w pobliżu nie było gdzieś syna J J po prostu taka jestem. Pamiętam jak byłam młodsza i jechałam na obóz harcerki i w pociągu na korytarzu stały o wiele wiele starsze dziewczyny a ja malutka chciałam przejść do toalety i proszę jedną z nich aby się przesunęła i nic drugi raz nic, więc jak się wściekłam i jej odwinęłam w twarz to grzecznie się odsunęła a ja grzecznie podziękowałam i przeszłam. Cały obóz harcerki była dla mnie tak miła i uległa, że aż to było dla niektórych śmieszne Wewnątrz mnie poczułam coś niesamowitego coś co potem poczułam , kiedy pierwszy raz uderzyłam męża w twarz, władza ,podniecenie , to coś nie samowitego. Co do sprzętów którymi się posługuję mam swój kochany bacik który, zakupiliśmy dla niepoznaki niby że zaczynam się uczyć jeździć konno ale najlepsze są przedmioty które się znajdą pod ręką i sama ręka . Trzeba wiedzieć jak dawać klapsy raz a skutecznie bo potem ręka bardzo może boleć a przecież nie o to tu chodzi .Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ZigZac, poklepalbys mnie po tyleczku ? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alice pytanie...

ojjj z miłą chęcią zostawiłbym kilka czerwonych łapek odbitych na Twoich pośladkach

a potem ... :bananasex::69::sex1::bananasex2:

a tak poważnie to całkiem przyjemnie jest w trakcie klasnąć dłonią to tu to tam ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alice, chyba każdy tu obecny z chęcią by Cię poklepał po tyłeczku i nie tylko;-)Zresztą Panie na tym portalu są wyjątkowo VERY HOT!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rycerz

Zastanawia mnie jak mało facetów wypowiada się w tym temacie merytorycznie.

A spank jako taki daje przecież naszym kobietom tyle rozkoszy. Pośladki są blisko cipki i ich pobudzanie dłonią, batem, packą czy pasem daje silne bodźce seksualne. To jest jednak dużo bardziej erotyczne doświadczenie niż np chłosta pleców. A co do faceta to pewnie niewielu tylko wie ile prostej soczystej przyjemności daje takie klasyczne konkretne spowodowanie zwiekszenia ukrwienia pośladków u partnerki. :):)

Dlatego nie wyobrażam sobie by w taki czy inny sposób nie pobudzić tej jakże ważnej części erotycznej mojej partnerki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pośladki są blisko cipki i ich pobudzanie dłonią, batem, packą czy pasem daje silne bodźce seksualne.

Dokładnie tak :P:redevil:

Co prawda packi ani bata jak dotąd nie doznałam :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rycerz

Co prawda packi ani bata jak dotąd nie doznałam :D

Wszystko przed Tobą :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...