Skocz do zawartości
Alice

spanking

Rekomendowane odpowiedzi

Spankingzachowanie polegające na zadawaniu uderzeń bądź klapsów, najczęściej w pośladki], mające na celu podniecenie seksualne obojga partnerów. Klapsy mogą być zadawane zarówno dłonią, jak i specjalnymi paletkami lub dowolnymi przedmiotami, takimi jak pasek czy szczotka do włosów. Spanking wiązany jest z grupą zachowań typu BDSM, może mieć również formę poniżenia seksualnego.

Lubicie...?

Ja uwielbiam klapsy.

Zaczynamy od delikatnych klepnięć a potem coraz mocniej i mocniej, aż do takich, kiedy tuż po trzeba mocno rozetrzeć, bo ból paraliżuje ;)

Nie próbowałam gadżetów typu kijek bambusowy , drewniana łyżka czy skórzana szpicruta, ręka partnera, któremu absolutnie ufam zupełnie mi wystarcza ;)

I fajne strony :

http://www.spanking.pl

http://przewrotna.blox.pl/html

Zapraszam do dyskusji :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek baczek

uwielbiam sprawiac klapsy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bicie jest całkiem podniecające, o dziwo nie miałabym nic przeciwko kontrolowanemu przywaleniu mi w twarz podczas zabaw z partnerem ale i tak tarmoszenie i ciągnięcie za włosy wygrywa.

Ona.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja raz dostalam w twarz tak niefortunnie, ze bylo widac przez kilka dni....

Oczywiscie , na pytania odpowiadalam zgodnie z prawda, ze maz mnie bije :-D

Myslicie, ze ktos mi uwierzyl ?!

Ciagniecie za wlosy tez lubie ;)

Generalnie lubie, kiedy partner / ka dominuje :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Loviam pranko :redevil: po tyłku :P

Ja raz dostalam w twarz tak niefortunnie,

Zdecydowanie nie dla mnie.

Ciagniecie za wlosy tez lubie ;)

To tez loviam :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo lubię. :redevil:

Ostatnio Ktoś się skarżył, że go aż ręka bolała, a ja: "mocniej, mocniej". ;)

Lubię dłonią i gadżetami. Tylko trzeba nieco uważać, bo można się zapomnieć np. złapać źle pasek i naprawdę mocno przywalić ciężką klamrą, auuuuuć! ;)

Lubię nie tylko po tyłku. :P Miałam podobny przypadek, jak Alice, już nawet o tym rozmawiałyśmy na forum. ;)

Illciu, policzkowanie jest przyjemne. Może teraz jeszcze nie dla Ciebie, lecz kto wie, kto wie... Przecież niejedna przekroczona granica już za nami. :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam, jak poszłam do kina na film "Sekretarka" i jak mocno wstrząsnął moim podejściem do seksu w ogóle.

Wtedy jeszcze w ogóle nie próbowałam tego rodzaju zabaw łóżkowych , a mimo to miałam to zawsze w tyłu głowy.

A tu kilka mocno działających na wyobraźnię obrazków....

post-3873-0-97123400-1338923980_thumb.gif

post-3873-0-70253700-1338924031_thumb.jpg

post-3873-0-80086200-1338924131_thumb.jpg

post-3873-0-25920600-1338924158_thumb.jpg

post-3873-0-68379000-1338924193_thumb.jpg

post-3873-0-58816200-1338924208_thumb.jpg

post-3873-0-38886800-1338924259_thumb.jpg

post-3873-0-44239200-1338924286_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drugi obrazek najlepszy! :D Chociaż ostatni też cholernie ciekawy.

Cała reszta trochę mniej, nie lubię kobiecej dominacji, mężczyzna prezentowałby się lepiej :P

Ona.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cała reszta trochę mniej, nie lubię kobiecej dominacji, mężczyzna prezentowałby się lepiej

Silos, ale piszesz z pozycji osoby, która jest str8...?

Masz jakiekolwiek doświadczenia z kobietami...?

Ja jestem bi , może nie jest tak, że to dla mnie bez różnicy, ale jednak troszkę inaczej patrzę :D.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...