Skocz do zawartości
Alice

spanking

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak to ująłem w poprzednich postach; każdy spanking, niezależnie czy to 3 klapsy czy "tatar", należy dostosować do uległej żeby nie przekroczyć tej cienkiej granicy pomiędzy rozkoszą a traumą...

To rola osoby Dominującej, która musi być odpowiedzialna oraz umieć odczytać uległą, która może sama nie wyczuć momentu granicznego poprzez chwilowe emocje.

Choć czasem Dominujący pomaga przekraczać granice. Ale oczywiście musi być na to zgoda strony uległej.

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Choć czasem Dominujący pomaga przekraczać granice. Ale oczywiście musi być na to zgoda strony uległej.

Lula.

Lula jak wynika z twoich postów, nie jesteś ignorantką w omawianej materii, zatem zapewne doskonale zdajesz sobie sprawę że tego typu relacja polega między innymi na przekraczaniu wielu granic. Podkreślę tutaj to co napisałaś, iż uległa musi chcieć je przekroczyć a Dominujący ma jej w tym pomóc. Dokonuje tego poprzez wzbudzenie odpowiednich emocji, oraz kiedy jest gotowa pomaga jej przekroczyć ową granicę. Kluczowe tutaj są umiejętności Dominującego, stąd granice raczej przekracza się w dłuższych relacjach a nie jednorazowych "popierdułkach" (wybaczcie kolokwializm).

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Toż to jakiś mix z cząstkowym Shibari.

Hmm... Takie odczucia to nie dla mnie. Ja wpadam w złość, jak mnie kobieta dociśnie kolanem przez przypadek, a co dopiero takie coś :facepalm:

Odnośnie klepania to różne miałem kobiety, z którymi się tak zabawiałem. Ale nigdy jak główny punkt, a dodatek. Czasem długofalowy, czasem krótki.

Obecnie żona lubi, ale musi się odpowiednio dostroić do danego zbliżenia.

Raz mocniej, raz delikatnie. Ogólnie to przy ostrym finishu Ją to kręci.

A mnie kręci nieziemsko Jej tyłeczek, więc korzyści obustronne.

Jakby chodziło o zabawę opartą głównie na spankingu to nie wiem czy sprawiałoby mi frajdę. Zadawanie bólu samo w sobie mnie nie jara nie ziębi. Ale jeśli partnerką tego pragnie uelastyczniam zachowania.

Niepodważalne jest jednak stwierdzenie, że trzeba wyczuć intencje. Jak za mocno uderzysz i w nieodpowiednim momencie, czar pryśnie.

To samo w drugą stronę. Jak kobieta jest w ekstazie i nastawiona jest na dziki seks, to delikatnie poklepywanie czy smyranie może Ją co najwyżej zirytować.

Oso

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A takie cuda dla miłośników spankingu w stolicy dolnego slaska

post-10572-0-70504100-1536683040_thumb.jpg post-10572-0-59638400-1536683142_thumb.jpg

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to nasz nowy Dragon Tail, jeszcze cieplutki, skończony wczoraj. A już jutro będziemy sprawdzać jak działa w praktyce.

post-10572-0-42133400-1536869209_thumb.jpg

post-10572-0-50299200-1536869248_thumb.jpg

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda konkretnie...

... I gustownie. Ładna robota :)

Mamy we Wro rzemieślnika który robi taki sprzęt na zamówienie :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wysyłałes Freykę na testy do tego rzemieślnika ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wysyłałes Freykę na testy do tego rzemieślnika ?

To Freyka będzie go dziś testować, na szczęście nie na mnie :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie jest pozwolić kobiecie odkryć, że lubi klapsy w tyłek (po wcześniejszym jakimś upewnieniu się że nie ma jakiejś traumy itp.).

Albo taką przyzwyczajoną do klapsów podczas seksu, zaskoczyć tym że po przełożeniu jej przez kolano, nabierają one bardziej psychicznego wymiaru.

No i jakieś słowne zabawy gdzie w oczekiwaniu na klapsa, będzie zmyślać o czym to ona dzisiaj nie myślała aby zasłużyć na klapsa...

Nawet jako wstęp do cuckoldu gdzie będzie opowiadać że obciągnie temu czy owemu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...