Skocz do zawartości
Zouza

Kodeks Ogiera!

Rekomendowane odpowiedzi

Spiszmy te wszystkie przemyślenia-nie są w większości do ogierów ale dla każdego mężczyzny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Są spisane na 1 stronie! :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

WOW nie widziałem tego wcześniej :)

Można by powiedzieć - nie kodeks - a podręcznik dobrego kochanka się zrobił.

I do tego bardzo prawdziwy i trafiony.

Gratuluję pomysłu. Bardzo mi się podoba Zouza.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko dodam, że by nie być arogancki to za ideał kochanka się nie uważam, ale mam zasadę.Jedną.Która działa na kobiety, może dlatego, że są starsze, zaniedbane przez rogatych mężów. A może po prostu. Nie wiem.Ale jako kochanek, staram się wydobyć cały sexappeal z hotki.Wydobyć jej seksualność, kobiecość, pożądanie, pasję. Skutkuje. Nikt nie narzeka a sobie chwali sporo...Ale to tylko tak chciałem dodać!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A w jaki sposób?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda Seba,

kobiety przy kochanku przechodzą drugą młodość.

Wyzwalanie w mężczyźnie takiego ognia, pożądania, namiętności - to wszystko bardzo podbudowuje nasze kobiece ego statecznych żon i mam. :cycki5:

Znowu czujemy się piękne i zmysłowe. I nie koniecznie tylko wtedy, gdy mamy męża, który nas zaniedbuje.

Nawet najlepszy i najczulszy mąż wraz ze stażem małżeńskim robi się ... rodziną. Czasami więcej z niego brata i ojca, lub przyjaciela niż gorącego kochanka.

No chyba, że małżeństwo wkracza na drogę cuckoldu, czy swingu, wtedy dotyk męża / żony znów robi się elektryzujący. :redevil:

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A w jaki sposób?

To prawda Seba,

kobiety przy kochanku przechodzą drugą młodość.

Dziękuje Ginger, za ładne określenie tego :-)Ale co miałem na myśli, to tak tylko enigmatycznie wstępnie napiszę. Jak ktoś będzie bardziej zainteresowany to proszę na PW, bo sporo pisania/mówienia.

Otóż,Z mężem hotki często krępują się swoich fantazji. Gdy mają permisję męża na zabawę cuckold, to przykładowa ostra gadka w sexie bardzo podnieca wiele hotek.Z mężem by sobie nie pozwoliła, mąż nie miałby odwagi itp.Ale jako kochanek - trzeba znać umiar i wiedzieć, też gdzie jest granica.Po drugie - kobieta pod 40stkę, gdy stroi się dla młodego kochanka, stara się wydobyć cały swój sexappeal - strój, fryzura, perfumy - to już na początek wyciąga z nich ich seksualną naturę.A gdy dodać odpowiedni dotyk kochanka, pewne uwagi o stroju, ostrzejsze słówka o walorach cielesnych...Wiesz co mam na myśli, ale to wierzchołek góry lodowej, który nie wiem czy da się przekazać tak naprawdę słowami...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmmmm... ja najwięcej jestem skłonna zrobić, poeksperymentować z moim mężczyzną. Jemu pozwolę na rzeczy, których nie pozwalam robić kochankom. :redevil:

Zaś samo szykowanie - tu wiek kochanka nie ma znaczenia, bo zawsze staram się wyglądać możliwie dobrze. :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

K: Świetny temat i niestety potrzebny...

Czuję się fatalnie, gdy mam poczucie zlekceważenia bo ktoś jest niefrasobliwy i nie uznaje za stosowne poinformowanie o zmianie swoich planów.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotki powinny : Dbać o rogacza swego bo mają go jednego Rozpalać kochanka do białości, niech pożądanie długo w nim gości

A ja mam dwóch. Jednego w warszawie a drugiego w rzeszowie. Żaden nie jest moim mężem.
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...