Skocz do zawartości
Zouza

Kodeks Ogiera!

Rekomendowane odpowiedzi

"Dziękuję" - niektórzy powinni sobie na czole wytatuować, bo jakoś tak "zapominają", a wstyd!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam być podrywana

Ooo tak, uwodzona pomiędzy spotkaniami, a nie tylko na jeden dzień przed ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam sumienia potraktować go ostrzej,

nie poznaję koleżanki :)

ostrego traktowania odmawiasz? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzmy "niemiło". :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mona

"Wykazuj zainteresowanie Hotką nie tylko wtedy, gdy masz ochotę na spotkanie. Pamiętaj, że Hotka, to nie pogotowie seksualne. Nie bądź jednak namolny. Dozuj zainteresowanie w sposób umiejętny." Chwała za ten punkt :D Ja sobie to chyba w sygnaturce ustawie :P

Ze swojej strony powiem wszystkim Panom, że akurat dla mnie jest to bardzo istotne. Nie lubię jak na pierwszym spotkaniu facet zaczyna do mnie mówić Kotku, Kochanie, Słoneczko, to akurat jest już zarezerwowane :) Uwielbiam być podrywana i duuużo smaczku dodają podchody w obecności Rogacza ale to troszkę inaczej powinno wyglądać ;) Jestem kobietą, lubię byś zdobywana i komplementowana to jasne ale nie można też przeginać. To, że umówiliśmy się na zapoznawcze spotkanie nie oznacza, że jestem już Wasza.

No chyba, że jakie macie ustalenia z parą, z którą się spotykacie ;)

Z drugiej strony są Panowie, którzy nie odzywają się przez miesiąc a jak już im się zachce to my mamy być na zawołanie bo oni mają czas a po spotkaniu nie potrafią napisać smsa czy maila z pytaniem co u nas słychać ;>

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mono, zgadzasz się z tym?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek mona

Mono, zgadzasz się z tym?

pogubiłam się trochę,uce sie odpisywac na posty,nie udało się

chciałam zacytowac słowa myshyi potwierdzic że faktycznie mowienie do kobiety słoneczko rybeńko kochanie koteczku nma pierwszym spotkaniu jest raczej zarezerwowane dla znajomości blizszej i intymnej .być może panom wydaje sie ,że łamia bariery mówiąc w ten sposob- dla mnie nie łamią ,nie przekonuja mnie ,a chyba działaja bardziej jak płachta na byka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Otóż to! :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Illa, za podbicie!

Jestem pod ogromnym wrażeniem kodeksu.

Same mądrości. Jak w Starej Księdze ZK :))))))

Super. Na prawdę każdy potencjalny kochanek, powinien przestudiować ten kodeks.

Ale powiedzcie sami, nie jest łatwo być ogierem :-)))

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a kto powiedział, że będzie łatwo :)

nie ma być łatwo tylko przyjemnie :) nie tylko dla ogiera ale też dla Hotki i rogacza :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...