Skocz do zawartości
Zouza

Kodeks Ogiera!

Rekomendowane odpowiedzi

Podoba mi się :)

Zuz, jako kochanek wtrące pare groszy, może się przydadza. Mianowicie można by coś dorzucić do tego z poniższych zagadnień:

- nie porównuj jej do innych zdobytych przez ciebie kobiet. Traktuj ją jakby była jedyna

- po zakończonej znajomości nie nękaj jej w jakikolwiek sposób. koniec to koniec

- nie wypytuj o jej życie prywatne jeśli sama nie wyrazi chęci na taką rozmowę

- pamiętaj o jej świetach (jezeli Ci o takich wiadomo)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogroooooooomnie się cieszę, że Wam się chciało! :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam jeszcze pare propozycji ale musze je na spokojnie sobie poukladac w glowie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejne propozycje (niektóre obecne punkty są bardzo podobne więc jeśli by zawierały coś więcej to proszę o rozpisanie). Jesli coś jest nie tak to proszę o weryfikację i poprawienie:

- traktuj rogacza z należytym szacunkiem o ile nie zawarliście takiego układu

- nigdy się nie wywyższaj o ile nie zawarliście takiego układu (w sumie to do punktu numer 23 można podczepić)

- podczas spotkań i pieszczot bądź zaskakujący ale w granicy przyzwoitości. Duża fantazja wskazana. Hot Wife nie lubi rutyny (w sumie to do punktu numer 20 można podczepić)

- Pierwszego spotkania nie zaczynaj od propozycji seksu. Pamiętaj, że sytuacja sama podpowie kiedy przyjdzie na to czas. Tutaj liczy się Twoje wyczucie smaku. (punkt 3)

- Dbaj o czystość ciała i umysłu. Twoje ciało należy do niej i zapewne nie chce widywać się z brudasem

- Nie bądź samolubny i podczas seksu dbaj o zadowolenie Jej i Rogacza bardziej niż o swoje.

- Bądź cierpliwy. Jeśli powiedziała, że kiedyś się zobaczycie to tak będzie i nie zmieniaj tego faktu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do Kodeksu Kochanka dorzucę swoje trzy grosze:

W odpowiedzi na ogłoszenie Hotki, wysil się na więcej niż trzy słowa.

pardon za prywatę ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotki powinny:

1. Być adorowane.

2. Być obsypywane prezentami (nie tylko materialnymi, może to być np. oliwkowy masaż :) )

3. Się relaksować.

4. Pięknie się uśmiechać (radośnie i zalotnie).

5. Wylegiwać się w wannie, przy której stałoby kilku mężczyzn (co najmniej dwóch) wypełniających Jej prośby :)

6. Się wysypiać.

Hotki powinny rozkosznie jęcześ kiedy jest im bosko upojnie z ogierami!
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Wykazuj zainteresowanie Hotką nie tylko wtedy, gdy masz ochotę na spotkanie. Pamiętaj, że Hotka, to nie pogotowie seksualne. Nie bądź jednak namolny. Dozuj zainteresowanie w sposób umiejętny." Chwała za ten punkt :D Ja sobie to chyba w sygnaturce ustawie :P

Ze swojej strony powiem wszystkim Panom, że akurat dla mnie jest to bardzo istotne. Nie lubię jak na pierwszym spotkaniu facet zaczyna do mnie mówić Kotku, Kochanie, Słoneczko, to akurat jest już zarezerwowane :) Uwielbiam być podrywana i duuużo smaczku dodają podchody w obecności Rogacza ale to troszkę inaczej powinno wyglądać ;) Jestem kobietą, lubię byś zdobywana i komplementowana to jasne ale nie można też przeginać. To, że umówiliśmy się na zapoznawcze spotkanie nie oznacza, że jestem już Wasza.

No chyba, że jakie macie ustalenia z parą, z którą się spotykacie ;)

Z drugiej strony są Panowie, którzy nie odzywają się przez miesiąc a jak już im się zachce to my mamy być na zawołanie bo oni mają czas a po spotkaniu nie potrafią napisać smsa czy maila z pytaniem co u nas słychać ;>

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie... Ja się czuję teraz wręcz osaczona przez 2 facetów, którzy napieprzają do mnie takie ilości maili, że cały dzień musiałabym z nimi gadać. :( Z jednym się spotkałam, bardzo miły facet, ale ta częstotliwość mnie po prostu poraża i zniechęca! :( No bo ileż można??? Nie mam sumienia potraktować go ostrzej, na razie przynajmniej. Ale nie wiem jak będzie dalej. :(

O drugim to nawet szkoda gadać. :( Całe szczęście, że się nie spotkaliśmy. A było blisko, bo robił dobre wrażenie. Do czasu. :(

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...