Skocz do zawartości
zeus6299

Moja Żonka W Aucie Z Innym - Moja Fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

swietnie opisana fantazja.To tez jedna z naszych ,na razie tylko teoria,ale jak znajdziemy odpowiedniego kandydata to z pewnoscia zrealizujemy  8-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Gator

Nie pisz dalej... przyprowadź:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek marekopo1

a moze znalazlby sie chetny do takiej fantazji bo ja o tym marze :mily:

to jabym był chętny na poznanie i .....

to ja jestem chętny na takie spotkanie - realne spotkanie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek relestat

Fantazja ciekawa, ale warto też wziąc pod uwagę że towarzystwo ubezpieczeniowe niezbyt chętnie przychyli się do wypłaty odszkodowania gdy w formularzu bedzie wyjaśnienie okoliczności zajścia: "uderzyłem w latarnię bo na tylnym siedzeniu moja żona robiła laskę jakiemuś gościowi" :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek jacek795

super fantazja, pozostaje tylko życzyć wam żeby zamieniła się w rzeczywistość :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za fajne komentarze bardzo sie ciesze iz spodobal sie wam moj temat. Oczywiscie to tylko jedna z moich licznych fantazji z udziałem mojej ślubnej ....

Ale ta najbardzie na mnie działa :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piękna fantazja a motyw z otwartą szybą najlepszy. Jak zrobi się już naprawdę ciepło, to ją wprowadzę ją w życie.

Moja kochana miała przygodę w samochodzie z kochankiem, tylko że  bez mojego udziału

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...