Skocz do zawartości
zeus6299

Moja Żonka W Aucie Z Innym - Moja Fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszytskich ;-)

już od jakiegoś czasu jestem użytkownikiem tego forum ponieważ kręci mnie to aby moja ślubna żonka oddała swoje ciałbko innemu a ja byłbym przy tym obserwatorem......

Moje słoneczko możecie zobaczyć w galeri puszczalskich żon

niestety nie kręci ją to i z tego powodu jestem zmuszony opisac tutaj jedną ze swoich fantazji jak ja bym chciał to widzieć.

A więc do rzeczy ....

Chciałbym pewnego dnia wsadzić żonkę na tylnie siedzenie samochodu (ja jako kierowca), wczesniej umówiłbym się z ogierem na jakimś przystanku komunikacji miejskiej.... podjechałbym i zabrał go, oczywiście usiadł by z tyłu koło mojej ślubnej.

pokierowalibyśmy się wszyscy w jakies ustronne miejsce np. boczna droga leśna, w czasie jazdy mógłby ogladac moją żonkę jej dekold, uda itp....

Na miejscu w lusterku wstecznym widział bym jak zaczyna zabierać się za moją żonkę, miała by już opuszczony stanik i piersi na wierzchu, macałby je i całował a wolna ręką dotykał jej kolan przechodząc stopniowo w górę od od wewnętrznej strony...

żonka niesmiało by zaciskała uda ale jemu by to nie przeszkadzało dalej by posuwał się coraz wyżej.

Oglądałbym to wszytsko we wstecznym lusterku.

widziałbym jak zdejmuje jej już opuszczoną na dół koszulkę oraz stanik, ściąga jej spódniczkę pozostawiając ją w samych stringach.

Wyjołby swojego penisa i połozył jej rękę na nim, ona zaczeła by niesmiało nim poruszać wyciskając z niego co chwilkę kropelki śluzu. On delikatnie chwycił by ją w karku i zaczoł miarowo przysuwać jej głowę w stronę swojego kroku w końcu usta mojej żonki znalazły by się nad główką penisa.

W końcu jej usta objeły by żołądz ogiera i zaczeła by mu ssać.... On w tym czasie bawiłby się jej piersiami oraz odgarniał jej włosy abym widział jak mu robi laskę.

Ja z zadowoleniem obserwowałbym co się z tyłu dzieje ;-)

Mam nadzieję że opis się podoba jesli tak postaram się dopisać dalszy ciąg.........

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że się podoba! :) Pisz!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki za przychylne komentarze ;-)

więc piszę co bym chciał widzieć dalej ....

W lusterku moim oczom ukazałby się piękny widok mojej ślubnej w ustach której co chwila znikałby penis ogiera, który wykonywał by lekkie ruchy biodrami próbując włozyć swój sprzęt jka najgłębiej się da.

Po pewnym czasie zdecydowanym ruchem odsunął by głowe mojej małżonki. Następnie rozsiadł by się na środku tylnej kanapy chwycił moją żonę za biodra i usadził na swoich kolanach. Patrzyłby na jej śliczne piersi i dłońmi szczypał jej sutki. Żona w tym czasie masowała by jego penisa oraz swoją cipkę, która była by już dośc wilgotna delikatnie się rozwierając. Wtedy to ogier posiadziłby żonke na swoim penisie i powoli zaczął by zanurzać go w jej ciasnej cipce.

W lusterku widziałby jak moje słoneczko zaczyna wykonywac charakterystyczne ruchy swoim ciałem, jak zaczyna go ujeźdzać..... widziałbym jej plecy oraz tyłek nadziewający się na ogiera. Słyszałbym ich przyspeszone oddechy oraz specyficzny odgłos "mlaskania" penetrowanej cipki.

Po "ujeźdzaniu" ogier zaproponowałby żonce wyjście na zewnątrz. żonka wysiadła pierwsza potem on. Oparł ręce slubnej na dachu samochodu na wysokości drzwi kierowcy czyli moich.... był za nia ja widziałem przez boczną szybę piersi żony oraz dłoń ogiera która je ordynarnie masowała. Drugą ręką ogier rozstawiłby nogi żony w rozkroku i załadowałby do rozgrzanej już cipki swojego penisa. Moim oczom ukazałby się widok miarowo posuwanej "mojej" kobiety od tyłu i wspaniale poruszające się piersi w rtym pchnięć.

Otworzyłbym szybkę a żona oparła by się o drzwi wypinając jeszcze lepiej swoją śliczną dupcię ułatwiając ogierowi jej penetrację. Dałbym wtedy swojej żonce soczystego buziaczka i trzymałbym ją za rękę czując każde pchnięcie jakiemu by się oddawała......

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ojjjj mam takie same fantazje ;p czytałem nawet kiedyś fajne opowiadanie na tym forum o takiej sytuacji...

Moją lubą też kręci taka sytuacja, jak na razie jesteśmy jednak na etapie intensywnych rozmów na temat cuckoldu i zdrady kontrolowanej.

Ktoś z tego forum ma za sobą takie doświadczenia w realu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bruno666

Bardzo podoba mi się ten buziak i trzymanie żony za rękę podczas dawania dupci ogierowi. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...