Skocz do zawartości
szalonaparkawaw

CAŁOWANIE (bariera w cuckold?)

Rekomendowane odpowiedzi

Dopiero kilka miesięcy po pierwszej, pełnoprawnej przygodzie cuckold (seks oralny w stronę pana...) zdecydowaliśmy się na pocałunek z tym obcym. Ściślej: Aga się zdecydowała przy mojej aprobacie (i małej zachęcie). Czy to nie dziwne, że obcego penisa była łatwiej zaakceptować niż obce usta? :-) Przekroczyliście tę barierę?

PS. Witajcie po przerwie.

post-2387-1326124686,43_thumb.jpg

post-2387-1326124686,75_thumb.jpg

post-2387-1326124687,07_thumb.jpg

post-2387-1326124687,4_thumb.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani witajcie znow w domu :-P Fajnie Was widziec i czytac. nie dziwne dla mnie ze łatwiej kutasa miec w ustach niz sie całowac, kutas taki bezosobowy jest, a calowanie bardziej utozsamiam z osoba, jest to dla mnie bardzo intymne, pocalunek. prosty przyklad: prostytutki uprawiaja seks, ale czy zawsze sie caluja. przynajmniej z tych opowiesci co slyszalam to bez calowania w usta, a seks oralny jak najbardziej. ja przekroczylam bariere i calowalam sie na spotkaniu z kochankiem, nie wyobrazam sobie bez calowania. czy mi sie wydaje czy Aga jeszcze bardziej wypiekniała? :) pan widac bardzo podniecony (zawsze spogladam na uszy i jak mocno czerwone to wiem ze jest ok :) ) pozdrawiam Was goraco, nie zapominajcie o nas na tak dlugo, ok?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie całowanie się (w usta) jest bardzo ważne. Nawet bardziej intymne niż sam sex. Skoro ja bym chciał, to jasne, że żona też może z kochankiem (i tak też się stało). W trakcie umawiania się na spotkanie, kochanek (widocznie na tyle taktowny) zadał pytanie "co z całowaniem w usta". Otrzymał odpowiedź "jak żona będzie chciała". Chciała :-P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż w spotkaniach cuckold zabawa bez wzajemnych pieszczot oralnych

byłaby taka uboga w treść, więc pieszczenie penisa tego trzeciego to chyba

standard.

Natomiast całowanie w usta wiąże się /przynajmniej u nas/ już z czymś

więcej, z zaufaniem, z przyjaźnią, więc ten element jest dopuszczalny ale

dopiero przy dłuższej znajomości.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także uważam że całowanie to o wiele więcej niż sex, na pewno wolał bym żeby nie robiła tego z każdym

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam nic przeciwko,zeby sie żona całowała i to nawet na pierwszej randce.Z przyjemnością bym popatrzył

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkaliśmy się z tym, nawet pierwsza para, z która się spotkaliśmy kiedyś miałą taki warunek - bez pocałunków.

Po 30 min. spotkania pierwsi jednak z języczkami wyszli :)

Myślę, że jak zwykle bywa różnie, czasem zzależy od sytuacji.

Nas akurat ten element bardzo podnieca.

Nawet wtedy kiedy usta bywały w różnych miejscach ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja widzę, że odbiegam od waszej normy :facepalm: bo nigdy nie całuję się z kochankiem.

Ja także uważam że całowanie to o wiele więcej niż sex

Dla mnie osobiście to ważniejszy jest sex niż całowanie. Nie wyobrażam sobie spotkania gdzie miało by całowanie większe znaczenie niż sex. Wstydziła bym się pokazać mężowi i powiedzieć kochanie ja tylko dzisiaj się całowałam, niestety nie przyszłam zalana spermą :mur: :mur: To mój chyba by mnie wyśmiał a i był by na pewno zniesmaczony :facepalm:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...