Skocz do zawartości
driv3r

Kochanek Czy Bull ? O To Jest Pytanie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie też. :P:redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...Konstrukcji układów faktycznie jest wiele i klasyfikowanie się w konkretnej grupie jest trudne ale zupełnie czym innym będzie określenie swoich upodobań i oczekiwań, porównanie ich z oczekiwaniami drugiej strony i podjęcie takich działań aby zgrzytu nie było :)

Prościej sprawę ujmując, jeśli druga strona nie koniecznie podziela nasze (męskie) zapatrywanie na 'zostanie hotką' to może lepiej niech to zostanie w sferze marzeń, postępujac wedle staropolskiego przysłowia " ...i w tym cały jest ambaras aby dwoje chciało na raz" :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Święte słowa! :D Stąd też moje pytanie czy Żona chce być hotką. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a to jest już dłuższa rozmowa ;) ....wiesz jak jest z kobietami ;) chciała bym ale się boje i tak dalej :roll:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wybieram zdecydowanie Bulla, bo choć jestem samotny to marzy mi się związek z Hotką dla której będę rogaczem i będe patrzył jak Ona spełnia się jako Hotka:-) Dodam że miło by było nie rezygnować z innych Hotek od czasu do czasu;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chciałbym być raz rogaczem, a innym razem ogierem…

Czyli bullem. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ha to ja dobrze kiedyś wybrałem

jestem zdecydowanei kochankiem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co jakiś czas się zmienia nastawienie ;) raz chcesz być policjantem a raz złodziejem ...faceci tak mają już od piaskownicy :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...