Skocz do zawartości
driv3r

Kochanek Czy Bull ? O To Jest Pytanie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Walczą we mnie dwie kasyfikacje Kochanek i Bull w obu bym się dobrze czuł i co wybrać ??

I to nęci i to kusi :) ....może drogie Panie pomogą mi w prawidłowym skasyfikowaniu mojej tożsamości, zresztą dość skąplikowanej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, bull to możliwość znalezienia się po obu stronach, czyli bycia i kochankiem, i rogaczem. Dla Ciebie podwójna podnieta (jeśli oczywiście myśl o Twej Żonie z innym Cię kręci), dla Żony - chyba oczywiste. ;)

A co na to Żona? Chce być hotką?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a może Twoja partnerka pomoże Ci wybrać?

jeżeli ona chciała by zostać Hotką to Ty jak najbardziej możesz być wtedy Bullem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ze mną jest tak, że największą przyjemność daje mi dawanie przyjemności. Uwielbiam patrzeć jak Kobieta odpływa z rozkoszy :)

Moją żonę kuszę i wiem, że ją to kręci :) ...napewno zorganizuje jej przemiły wieczór we troje, jak wcześniej sama sobie czegoś nie zorganizuje ;P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ze mną jest tak, że największą przyjemność daje mi dawanie przyjemności. Uwielbiam patrzeć jak Kobieta odpływa z rozkoszy :)

No to masz odpowiedź. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurczątko to było za prostę ;) szukanie odpowiedzi powinno być trudne, skąplikowane i zawiłe .....trzeba szukać drążyć.... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po co komplikować coś, co może być proste. :P

Lepiej energię skierować na wyrafinowane uwodzenie! :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W relacjach w takich klimatach jak na tym forum jest tyle możliwości i konstelacji ze tak naprawdę nie wiadomo jak to się rozwinie i zastanawianie się wcześniej kim się będzie, nie ma dużego sensu.

Za każdym razem będzie inna sytuacja, inni ludzie inne potrzeby i oczekiwania do których trzeba się będzie dostosować.

Przecież chemia miedzy wszystkimi jest wiele ważniejsza, i jak naprawdę chemia jest, to nie ma sensu i nawet szkoda, chcieć być w jakiejś roli, która pozostałym tak na prawdę nie całkiem pasuje.

Czas i poznanie się bliżej zazwyczaj pokażą, jaka konstelacja i role każdego będą najbardziej odpowiednie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W relacjach w takich klimatach jak na tym forum jest tyle możliwości i konstelacji ze tak naprawdę nie wiadomo jak to się rozwinie i zastanawianie się wcześniej kim się będzie, nie ma dużego sensu.

Pozwolę sobie się nie zgodzić.

Może bowiem się okazać, że w cuckold wchodzi się z pewnym założeniem, a w trakcie jednej stronie się "odmieni". Wszystko będzie ok., gdy zmiana zostanie zaakceptowana przez drugą stronę. Ale może być tak, że owa dama, czy ów dżentelmen poczuje się oszukany. No i będzie wielki zgrzyt, w najlepszym przypadku, w związku.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...