Skocz do zawartości
driv3r

Kochanek Czy Bull ? O To Jest Pytanie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

@@Wichura A podobno, to kobiety są uważane za te mega niezdecydowane.

i nie wiedzące czego chcą :lach:

myślę, że my z natury ogólnie patrząc jesteśmy bardziej "proceduralne", zwracamy uwagę na detale i czytamy regulaminy :) stąd łatwiej prezyzujemy preferencje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem stosunek rang kobiecych jednoosobowych jest mniejszy względem rang jednoosobowych mężczyzn i wynosi 4 do 7 - o ile się nie mylę.

Hmmm

M - Rogacz, Bull, Kochanek, BDSM-D, BDSM-U, swingers, Ultimate Cuckold - 7

K- Hotwife, Kochanka, BDSM-D, BDSM-U, Swingers, Cuckqueen - 6

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Wichura, a fakt, zapomniałam, że rangi  BDSM-D i BDSM-U są zarówno dla kobiet jaki dla mężczyzn.

Nie zmienia to faktu, że to mężczyźni nie potrafią się określić i często na odwal zaznaczają na forum swoje preferencje. Nie wspomnę już o parach, które okazują się samym panem.

myślę, że my z natury ogólnie patrząc jesteśmy bardziej "proceduralne", zwracamy uwagę na detale i czytamy regulaminy :) stąd łatwiej prezyzujemy preferencje

A ja myślę, że jeśli my - kobiety trafiamy w takie miejsce jak to forum, to już raczej jesteśmy bardziej świadome siebie i swoich potrzeb.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę, że jeśli my - kobiety trafiamy w takie miejsce jak to forum, to już raczej jesteśmy bardziej świadome siebie i swoich potrzeb.

A ja zapytam ilu z tych facetów ze źle dobranymi preferencjami było aktywnymi użytkownikami z forum? Takimi których widać i mają powiedzmy ileś tam postów w innych tematach niż galerie. Bo ja nie podważając powyższych twierdzeń uważam jednak, że przede wszystkim to miejsce jak każde inne o tematyce erotycznej przyciąga także frustratów którzy zaznaczą Ci co tam chcesz (i nie zwracają na to najmniejszej uwagi) skupiając się na poszukiwaniu wyłącznie łatwego seksu. Naturalnie jak niejednokrotnie było podkreślane na forum jest miejsce na różne osoby i na takie też jednak nie włączałbym ich do ogółu na podstawie którego wysuwamy wnioski.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zapytam ilu z tych facetów ze źle dobranymi preferencjami było aktywnymi użytkownikami z forum?

W stosunku ok 30 na 70. 30 to Ci aktywni, a 70 przyczajeni.

@@Wichura, w większości się z Tobą zgadzam, ale to co napisałeś tylko potwierdza moje doświadczenia, że to pośród płci męskiej jest więcej oszołomów niż pośród kobiet. Bo to mężczyźni na ogół mają problem z prawidłowym określeniem swoich preferencji i rang w profilu. Nie wspomnę już o niechęci do przeczytania czasem tylko kilku zdań w opisie profilu kobiety która ich rzekomo zainteresowała. To, że nie wrzucam wszystkich do jednego wora - wszak są na forum tacy mężczyźni jak Ty i jest ich wielu- nie oznacza, że problemu nie ma.

Kobiety jak do tej pory żadnej z takim problemem tu nie napotkałam - czy to aktywnej, czy mniej aktywnej

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie ja sobie zadaje to samo pytanie. Z jednej strony chcialo by sie byc kochankiem. Bo wiadomo hotki zawsze byly moim marzeniem zawsze jakos ciagnelo mnie do kobiet innych facetow;p wiec w tym przypadku sprawa jasna. Notomiast co do rogacza hmmm im glebiej sie zatapiam w tym forum tym bardziej mnie to ciekawi i dochodze do wniosku ze chcialbym kiedys stanac i po tej stronie barykady;p z uwagi jednak na moja zone i jej podejscie do takich spraw wydaje mi sie to jak narazie nie mozliwe. Ale jak to mowia nigdy nie mow nigdy powolutku postaram sie wybadac dokladnie jej podejscie do zk moze dam jakies minimalne znaki ze mnie to interesuje moze nie odrazu tak dokladne zeby jej nie zniechecic ale powoli do przodu;) mowia ze kobiety rozkrecaja sie w sexie po 30 tzn ze mam jeszcze rok na wybadanie gruntu;p

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...