Skocz do zawartości
driv3r

Kochanek Czy Bull ? O To Jest Pytanie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Moje niektóre fantazje mimo, że lekko ocierają się o rogaczenie są powodowane przez aspekty nie do końca związane z klimatem. To kwestia zmian, różnorodności, urozmaiceń. Drugi aspekt zaoferowania żonie fajnych przeżyć. Ale żebym się podniecał z faktu, że kochanek wchodzi w moją żonę. Byłbym ostrożny od takiego stwierdzenia. W pewnym stopniu liczy się dla mnie spełnienie partnerki. Ale w pewnym odkrycie czegoś nowego.

Czyli mniej więcej jak połowa (ocena subiektywna, żeby nikt mnie zaraz o statystyki nie pytał) "rogaczy"  czy "bulli" tutaj ;) Doskonale rozumiem o co Ci chodzi. Mówię jedynie, że Twoje preferencje dotyczące tej części Twojej aktywności w sposób w jaki je przedstawiłeś w pełni wpisują się w obraz rogacza. Tyle, że takiego jacy faktycznie tu występują a nie takiego stereotypowego. Większość ze zgromadzonych tutaj z jakiegoś powodu może powiedzieć "nie jestem typowym rogaczem", bo "typowy rogacz" to postać stereotypowa a tu występują normalni ludzie, często posiadający właśnie bardziej złożone preferencje.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli mniej więcej jak połowa (ocena subiektywna, żeby nikt mnie zaraz o statystyki nie pytał) "rogaczy"  czy "bulli" tutaj ;) Doskonale rozumiem o co Ci chodzi. Mówię jedynie, że Twoje preferencje dotyczące tej części Twojej aktywności w sposób w jaki je przedstawiłeś w pełni wpisują się w obraz rogacza. Tyle, że takiego jacy faktycznie tu występują a nie takiego stereotypowego. Większość ze zgromadzonych tutaj z jakiegoś powodu może powiedzieć "nie jestem typowym rogaczem", bo "typowy rogacz" to postać stereotypowa a tu występują normalni ludzie, często posiadający właśnie bardziej złożone preferencje.

Z drugiej strony jednak nigdy nie opowiedziałem tutaj o fantazjach i pokusie, jakie posiadam względem własnych pragnień. Nakreśliłem je jedynie. Dobra Wichurko, nie będziemy robić off topa. Chcesz porozmawiać, zapraszam na priv. Widzę godnego rozmówcę  :rolleyes:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i więcej nie zamierzam się tłumaczyć. Mam swoje indywidualne podejście do tego tematu. Nie zależy mi na randze.

Cieszy mnie że masz swoje indywidualne zdanie, bo ja wcale nie mówiłem tego do Ciebie, lecz do wszystkich. Rang, również nikt Ci na siłę nie próbuje nadawać, ani się z czegokolwiek tłumaczyć.

Większość ze zgromadzonych tutaj z jakiegoś powodu może powiedzieć "nie jestem typowym rogaczem",

To się staje takim samym standardem jak wszystko pozostałe. Mógłbym nawet utworzyć Grupę "Nie jestem typowym Rogaczem, bo". I wpisaliby się do niej wszyscy Rogacze, gdyż są przecież odosobnieni w swych pragnieniach, dążeniach, indywidualni jak wszyscy pozostali.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że nie wsadzę kija w mrowisko.

Gdy doszłam do forum, to na samym początku wielką uwagę przywiązywałam do rang mężczyzn, by mieć jakiś zarys: kto to mnie zaczepia czyli z kim właściwie rozmawiam i czego on ode mnie chce?

I już w pierwszych tygodniach męskie rangi okazały się wielce mylące. A to rogacz próbował namówić mnie na randkę, a to kochanek okazywał się nagle być biseksualny (a nie jak opis w randze sugeruje orientację hetero) bylebym tylko zechciała się z nim spotkać, a to bull proponował mi sesję dominacji (ja miałam dominować nad nim) -chociaż to mnie aż tak nie zaskoczyło bo to forum luźniej podchodzi do tej rangi, a to pan o randze BDSM-U zapragnął właśnie mnie zdominować i zeszmacić :zdziwko: - bo mu się preferencje nagle zmieniły  :facepalm:

Teraz już kompletnie nie sugeruję się rangami forumowych mężczyzn. Czytam ich - o ile coś na forum pisali/piszą i jeśli mam ochotę na dalszy kontakt, to po prostu na PW wypytuję o preferencje. 

Z kobietami z forum, jak do tej pory, nigdy nie miałam podobnych niespodzianek. One jakoś potrafią konkretnie i rzetelnie określić swoje rangi i preferencje.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z kobietami z forum, jak do tej pory, nigdy nie miałam podobnych niespodzianek. One jakoś potrafią konkretnie i rzetelnie określić swoje rangi i preferencje.

Może dlatego, że rang kobiecych jest zwyczajnie mniej i są bardziej jednoznaczne oraz mniej kobiet jednak samych z siebie Cię zaczepiało (o ile tak faktycznie było) ? ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może dlatego, że rang kobiecych jest zwyczajnie mniej i są bardziej jednoznaczne oraz mniej kobiet jednak samych z siebie Cię zaczepiało (o ile tak faktycznie było) ? ;)

eee tyle samo... chyba :P

czy się mylę?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

eee tyle samo... chyba :P

czy się mylę?

Nie ma chociażby "damskiego bulla" :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

męskie rangi okazały się wielce mylące

Myślę, że niekiedy rzeczywiście preferencje (nie rangi) zostają przez użytkowników nie do końca przemyślane. Twoje przykłady właśnie na to wskazują: uległy okazuje się być dominujący, rogacz szuka kochanki... a może to po prostu pewna płynność (zmienność) w pragnieniach forumowiczów. Nawet dziś pojawiło się ogłoszenie, w którym kochanek szuka faceta, który uwiedzie jego żonę... Albo niedawno kochanek zakłada galerię swojej kobiety.

Mnie osobiście zdziwiło, że bull (oraz hot wife i kochanka) może być biseksualny, a kochanek już nie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Wichura, nie, kobiety pierwsze rzadko tu mnie zaczepiają. Raptem miałam tu takie dwa przypadki.

Owszem stosunek rang kobiecych jednoosobowych jest mniejszy względem rang jednoosobowych mężczyzn i wynosi 4 do 7 - o ile się nie mylę.

Czyż w takim razie skoro mężczyźni mają o wiele większy wybór nie powinno i być im łatwiej precyzyjnie określić siebie i swoje preferencje? A podobno, to kobiety są uważane za te mega niezdecydowane.

Mnie osobiście zdziwiło, że bull (oraz hot wife i kochanka) może być biseksualny, a kochanek już nie.

Mnie również to zaskoczyło. 
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...