Skocz do zawartości
Kochający_Mąż

Obrączka

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiedziała że istnieje jakas symbolika, zwłaszcza łańcuszek na nodze mnie zaskoczył:)

To tez dlatego lepiej nie przywiązywać zbytnio uwagi do takich ozdób. mnóstwo dziewczyn nosi łancuszki...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawszą ją mam i nigdy nie ściągam jej podczas randek. Dla mnie jak i dla rogacza, jest to ważne, aby obrączka była. Ale ten łańcuszek to mnie zaskoczył. Czy rzeczywiście jest to symbol hot wife? Jeśli tak to chyba sobie kupię ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

obrączka zawsze na palcu nigdy jej nie zdejmuję ,a za łańcuszkiem już się ;) rozglądam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy chciałbyś aby w trakcie przyprawiania tobie rogów przez żonę miała obrączkę na palcu czy wolałbyś aby zostawiła ja w domu?

Jesli chodzi o mnie to chciałbym aby moja kochana żonka oddając się przyjemności z innym mężczyzną miała obrączkę na palcu. Jej kochanek powinien wiedzieć, że ona kocha tylko mnie a z nim jest tylko dla przyjemności.

mając perespektywę z drugiej strony....

obrączka na palcu kochanki jest niezłym fetyszem jak dla mnie

mniam:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ha Ha... Szczerze wolałbym obserwować jak szczytuje raz za razem inż oglądać obrączkę...

a poważnie nie ma to dla nas znaczenia...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek delta2000

Obrączka na palcu bardzo mi się podoba. Wiedząc o tym, podczas zabaw w trójkącie żona lubi mocno ją eksponować podczas gdy robi laskę przyjacielowi domu. Polecam. Wrażenia super

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy chciałbyś aby w trakcie przyprawiania tobie rogów przez żonę miała obrączkę na palcu czy wolałbyś aby zostawiła ja w domu?

Jesli chodzi o mnie to chciałbym aby moja kochana żonka oddając się przyjemności z innym mężczyzną miała obrączkę na palcu. Jej kochanek powinien wiedzieć, że ona kocha tylko mnie a z nim jest tylko dla przyjemności.

I TO JEST KWINTEESENCJA BYCIA W ZWIAZKU ABY KOBIETA WIEDZIALA ZE MAZ DAJE JEJ PELNA APROBATE A NIE MA RYPAC SIE PO KATACH W TAJEMNICY

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...