Skocz do zawartości
Kochający_Mąż

Obrączka

Rekomendowane odpowiedzi

Moja żona nigdy nie zdejmuje obrączki. Kiedys powiedziała mi, że Samiec bardzo chce żeby miała obrączkę, to go jeszcze bardziej podnieca.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że to jedynie wizualny smaczek :) Obrączkę bowiem można mieć w komodzie z poprzedniego małżeństwa i zakładać ją na każde z Kochankiem spotkanie. Zakładamy jednak, że każda obrączka oznacza mężatkę. Smaczek, tkwi w samej świadomości, wiele też dodaje odpowiednia kompozycja nastroju przed - w trakcie spotkania :) Nie wszystkie mężatki noszą obrączki. Znam takie, które ich nie noszą, nie maja również nazwisk po mężu, lecz zostawiają sobie panieńskie. Z pozoru więc- "nie mężatka".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako młode dziewczę nosiłam obrączkę. Zazwyczaj ją pokazywałam i miałam spokój. Ale trafił się pan, który stwierdził, że to nawet lepiej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dlatego najlepiej mieć rzeczy proste :)

Dla rogaczy symbolizm ma znaczenie fundamentalne - łancuszek na nodze, czy właśnie obrączka, czy pierścionek zaręczynowy w spermie kochanka - dlatego moim zdaniem żona nie powinna tejże obrączki ściągać tylko z dumą prezentować ją podczas zabaw z kochankiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja nie wiem czy założę, bo już jest za ciasna

Jestem pewien Arrio,że coś wymyślisz i wszystko będzie dopięte na ostatni guzik.W końcu obrączka wnosi ten posmak niesamowitości i dlatego jednak warto ją mieć :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...warto..pięknie błyszczącą na palcu, nie w szkatułce...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiedziała że istnieje jakas symbolika, zwłaszcza łańcuszek na nodze mnie zaskoczył:) Mam taki od dosyc dawna i niby co ???? A obrączka hmmm ja nosze mąż nosi nie dla innych dla nas.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...